Sport

Când ar putea să revină Elvir Koljic după accidentarea din U Craiova – FC Voluntari. Exclusiv

Elvir Koljic s-a accidentat în meciul U Craiova - FC Voluntari, iar FANATIK îți prezintă primele informații despre starea de sănătate a bosniacului.
10.08.2021 | 13:07
Cand ar putea sa revina Elvir Koljic dupa accidentarea din U Craiova  FC Voluntari Exclusiv
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic are din nou parte de ghinion. Golgheterul de altă dată al Universității Craiova s-a accidentat în partida cu FC Voluntari și a fost schimbat cu Jovan Markovic. Din fericire, tânărul de 20 de ani a făcut un meci foarte bun și a suplinit absența „Dragonului”. Markovic a fost cel care a închis tabela.

Gică Craioveanu, fostul mare atacant al Universității Craiova, a vorbit înainte de meci despre Koljic. „Grande” a spus că bosniacul are nevoie să-și recapete încrederea în sine după ce a stat o bună perioadă de timp departe de gazon.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic s-a accidentat în timpul meciului U Craiova – FC Voluntari. Accidentarea nu este gravă, deși glezna a fost umflată. Va reveni în câteva zile la antrenamentele echipei

Fanii Universității Craiova s-au temut de ce e mai rău după ce l-au văzut pe Elvir Koljic căzut la pământ în timpul partidei cu FC Voluntari. Acesta s-a accidentat în prima repriză a duelului cu ilfovenii și a fost schimbat cu Jovan Markovic. Așa cum reiese și din imaginile surprinse de FANATIK, Koljic a rămas pe banca de rezerve, fiind vizibil afectat, cu o pungă mare de gheață pe gleznă.

elvir koljic
Elvir Koljic a fost foarte afectat de accidentarea suferită în meciul cu FC Voluntari

La o zi după cele întâmplate, FANATIK a aflat că accidentarea suferită de Elvir Koljic la gleznă nu este una serioasă, fiind vorba de o entorsă. Conform informaţiilor noastre, atacantul de 26de ani se va întoarce la antrenamente alături de coechipieri în câteva zile, dar are șanse mici să joace cu UTA Arad în etapa următoare.

ADVERTISEMENT

După meci, „Goljik”, așa cum a fost poreclit de suporteri, a ieșit șchiopătând din stadion. Koljic este așteptat să revină la forma care l-a consacrat. Craioveanu a ținut să sublinieze că totul ține de mentalul jucătorului: “La Elvir Koljic e totul mental, pentru că el e obişnuit să marcheze şi nu reuşeşte. Îşi pune presiune singur şi nu ar trebui să fie aşa.

Noi, toţi din jurul lui, galeria, patronul, noi, cu toţii, i-am dovedit că suntem alături de el şi avem încredere în el. Un atacant depinde de goluri şi aceste goluri vor veni. Trebuie doar să marcheze o dată, după aceea va fi totul mult mai simplu”, a declarat Gică Craioveanu pentru site-ul clubului.

ADVERTISEMENT

S-a lovit la piciorul la care a fost operat. Laurențiu Reghecampf: „Știm valoarea lui Elvir Koljic”

Un moment impresionant a fost după ieșirea lui Elvir Koljic de pe terenul de joc. Suporterii care compuneau galeria Universității Craiova au început să-i strige numele, iar bosniacul, deși pășea cu greu, a salutat ultrașii din Peluza Nord. Oamenii nu au uitat că bosniacul le-a adus atâtea satisfacții prin golurile frumoase pe care le-a dat.

La finalul duelului câștigat entuziasmant cu FC Voluntari, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre starea de sănătate a „Dragonului”: „Vom vedea ce se întâmplă cu Elvir. El e într-o perioadă de refacere. Mai are încă puțină jenă la piciorul operat, sperăm să nu fie grav și să intre cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Nu e simplu după un an de pauză și o operație foarte gravă să ne așteptăm la el să intre la primul meci și să dea trei goluri. Știm valoarea lui, trebuie să avem răbdare și probabil va reveni la momentul la care a fost,” a spus tehnicianul Craiovei la microfonul Digisport.

Introdus în locul lui Elvir Koljic, Jovan Markovic a făcut o repriza a doua foarte bună. A fost foarte activ pe plan ofensiv, dar a ratat mai multe ocazii până a reușit să închidă tabela cu un gol foarte frumos. Fotbalistul de 20 de ani reprezintă unul dintre fotbaliștii de perspectivă pe care Universitatea Craiova în propune în noul sezon.


  • P) Cota BETANO pentru UTA – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT