Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Când joacă Israel meciurile decisive din preliminariile Euro 2024?! Dezvăluiri exclusive la Fanatik SuperLiga

În cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA s-au făcut câteva dezvăluiri exclusive legate de când va juca Israel meciurile decisive din preliminariile Euro 2024.
20.10.2023 | 18:59
Cand joaca Israel meciurile decisive din preliminariile Euro 2024 Dezvaluiri exclusive la Fanatik SuperLiga
În cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA s-au făcut câteva dezvăluiri exclusive legate de când va juca Israel meciurile decisive din preliminariile Euro 2024.
ADVERTISEMENT

Din cauza războiului, naționala Israelului se confruntă cu câteva probleme ale meciurilor decisive din preliminariile Euro 2024. Aceasta e nevoită să evolueze în 4 meciuri în luna noiembrie, informație pe care FANATIK v-a oferit-o în exclusivitate încă de dumina trecută.. Israel trebuie să recupereze cele două jocuri din luna octombrie și să evolueze și în ultimele dueluri ale lunii noiembrie.

Când joacă Israel meciurile decisive din preliminariile Euro 2024?!

Israel își va disputa meciurile decisive din preliminariile Euro 2024 în mai puțin de o lună. Toate cele 4 meciuri vor avea loc în perioada 12 – 21 noiembrie. În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, au fost dezvăluite datele pentru restanțele din luna octombrie.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste a spus datele făcute oficial și de către UEFA pentru duelurile Israelului: “Pe 12 noiembrie, Kosovo – Israel, restanța. Pe 15 noiembrie, Israel – Elveția și apoi, programul normal”.

În continuarea discuției, Alin Buzărin a intervenit și a pus problema jucătorilor angrenați și în competițiile cluburilor: “Dar pe 12 cum joci tu meci între țări când nu e dată FIFA? Bun, în campionatul Israelului sunt problemele care sunt. Echipele pleacă din Israel și se antrenează prin altă parte. Jucătorii kosovari se află angrenați în diverse competiții interne la echipele de club. Să zicem că se pune pe picioare Krasniqi”.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste a venit cu explicația pentru situația jucătorilor bazată pe exemplul dat de Buzărin: “Dacă îl cheamă și CFR Cluj îi dă voie, se duce. Probabil, având în vedere câți jucători au Israel și Kosovo în străinătate va fi un echilibru. Ce vrea UEFA să facă este foarte corect. Vor ca înainte să se joace ultima dublă, Israelul să ajungă la numărul acela de meciuri”.

Israel – România, în Cipru?

UEFA a anunțat în cursul zilei de joi, 19 octombrie, că meciurile de pe teren propriu ale echipelor din Israel se vor disputa pe teren neutru, din cauza conflictului militar. România înfruntă naționala Israelului în etapa a 9-a din preliminariile Euro 2024 pe 18 noiembrie, astfel, Federația de Fotbal din Israel este nevoită să caute soluții pentru găsirea unui stadion.

ADVERTISEMENT

Conform publicației israeliene Sport5, Federația de Fotbal din Israel a contactat Federația de Fotbal din Cipru pentru ca echipa națională să joace următoarele meciuri de pe teren propriu din preliminariile Euro 2024 în Cipru. Naționala lui Alon Hazan mai are de jucat “acasă” în preliminariile Euro 2024 cu Elveția (15 noiembrie) și România (18 noiembrie). Iar pe lângă duelul cu Kosovo de pe 12 octombrie, aceștia vor avea și un ultim meci cu Andorra, pe 21 noiembrie.

De asemenea, Maccabi Haifa caută un teren pe care să evolueze în următoarele meciuri din grupele Europa League. Variantele sunt Cipru, Grecia și Spania, conform presei din Israel. Tot în Cipru sau Grecia ar urma să aibă loc meciurile lui Maccabi Tel-Aviv din grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Ultimele detalii despre Israel - România din preliminariile Euro 2024

ADVERTISEMENT