Sport

Căpitanul lui Dinamo, speriat de frigul din România: ”Nu mă împac cu temperaturile scăzute”

Deși este venit doar de 6 luni la Dinamo, Lucas Alves s-a impus la Dinamo și a primit banderola de căpitan. Brazilianul a povestit că cel mai greu în România îi este cu frigul.
05.01.2024 | 10:54
Capitanul lui Dinamo speriat de frigul din Romania Nu ma impac cu temperaturile scazute
Deși este venit doar de 6 luni la Dinamo, Lucas Alves s-a impus la Dinamo și a primit banderola de căpitan. Brazilianul a povestit că cel mai greu în România îi este cu frigul. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fundașul central în vârstă de 31 de ani a decis să semneze cu ”roș-albii” după ce și-a încheiat socotelile cu formația portugheză Portimonense, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Frigul din România, cel mai mare dușman al căpitanului lui Dinamo

Aflat în cantonament în Antalya cu Dinamo, căpitanul Lucas Alves a mărturisit că s-a acomodat foarte repede la viața din București, însă a recunoscut că cele mai mari probleme ale sale în România sunt legate de frig și de traficul intens.

ADVERTISEMENT

”București este precum São Paulo, sunt de acolo, ambele orașe sunt mari. Problema este traficul din București, nu e ușor deloc. Stau mult timp în casă fiindcă traficul este așa cum e, dificil.

Dar orașul e foarte frumos, cu restaurante frumoase, cu oameni care-i acceptă pe străini, eu și familia suntem bucuroși de viața din România. Nu am ieșit foarte mult, fie că am antrenamente, fie că mă odihnesc acasă. Dar iubita mea iese frecvent, îi place mult aici.

ADVERTISEMENT

Oamenii sunt simpatici, mă fac să mă simt ca acasă chiar dacă eu, fiind din Brazilia, nu mă împac cu temperaturile scăzute. Am jucat și în Elveția, dar parcă nu era așa frig. Aici e și zăpadă, și frig”, a declarat Lucas Alves, pentru gsp.ro.

Lucas Alves nu e interesat de frumusețea româncelor

Fotbalistul brazilian a recunoscut faptul că a auzit de frumusețea femeilor din România, însă nu a vrut să dezvolte mai mult subiectul deoarece nu își dorește să aibă probleme acasă cu iubita sa.

ADVERTISEMENT

”Am auzit de frumusețea româncelor, cunosc atâtea povești din București. Sunt mulți foști colegi sau prieteni care au jucat în România și mi-au spus despre acest subiect. Dar eu sunt cu iubita mea, nu mă uit după fete, nu le-am văzut frumusețea. Stau locului, nu vreau probleme acasă”, a spus brazilianul.

Dinamo a plecat miercuri, 3 ianuarie, în Antalya pentru cantonamentul de iarnă. Deși conducerea a anunțat noi transferuri, ”câinii” nu au avut nicio noutate la decolarea spre Turcia. Elevii lui Zeljko Kopic vor disputa nu mai puțin de 4 amicale în stagiul de pregătire.

ADVERTISEMENT

Primul test va fi împotriva unei formații din subsolul campionatului turc, Genclerbirligi SK. Duelul va avea loc marți, 9 ianuarie. Cel de-al doilea meci va avea loc pe 12 ianuarie și va fi contra celor de la Charleroi RSC, locul 12 în campionatul belgian. Celelalte două jocuri urmează să fie stabilite.

ADVERTISEMENT