Sport

Căpitanul Petrolului s-a “speriat” când i-au intrat banii în cont: “Nașule, de ce am luat mai mulți bani?”. Fanatik a anunţat care este motivul

Preşedintele Petrolului, Claudiu Tudor, a povestit discuţia pe care a avut-o cu căpitanul Valentin Ţicu după ce Marian Copilu a plătit restanţele salariale.
28.03.2023 | 14:26
Capitanul Petrolului sa speriat cand iau intrat banii in cont Nasule de ce am luat mai multi bani Fanatik a anuntat care este motivul
Valentin Ţicu se bucură alături de colegi după un gol cu UTA Arad. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Preşedintele Consiliului Director de la Petrolul Ploieşti, Claudiu Tudor, a declarat că situaţia financiară de la echipă s-a îmbunătăţit, precizând că Marian Copilu, noul preşedinte şi investitor al echipei, a investit câteva sute de mii de euro la echipă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Căpitanul Petrolului s-a “speriat” când i-au intrat banii în cont!

Obişnuiţi cu restanţele salariale, jucătorii de la Petrolul Ploieşti au avut un “şoc” când şi-au văzut toate restanţele achitate, iar Claudiu Tudor a povestit discuţia amuzantă pe care a avut-o cu căpitanul Valentin Ţicu, cel care credea că a încasat prea mulţi bani:

ADVERTISEMENT

„Marian Copilu e un tip foarte discret, așa cum știm că s-a întâmplat la CFR Cluj și la CSU Craiova. Asta este o calitate. La noi, în România, investitorii sau patronii sunt ahtiați de imagine și de a apărea la TV, de a vorbi vrute și nevrute, dar majoritatea n-au legătură cu fotbalul.

Marian este total opus, este bolnav de fotbal, discuțiile noastre sunt interminabile legate de sisteme, de ceea ce înseamnă fotbalul pe teren. El este un tip care nu vrea să apară la televizor. La meciuri va veni, va veni și la cel cu FCU Craiova, va fi prezent la fiecare meci.

ADVERTISEMENT

“M-a sunat Vali Țicu: «Nașule, de ce am luat mai mulți bani?»”

I-am și mulțumit în vestiar, de față cu echipă. Pentru mine au fost zile încărcate, iar când Marian a făcut aceste investiții, de câteva sute de mii de euro, am uitat să-i mulțumesc. Am făcut-o apoi în vestiar.

Haideți să vă spun și un secret. M-a sunat Vali Țicu: «Nașule, de ce am luat mai mulți bani?». I-am zis: «Fă-ți calculele și adu înapoi dacă crezi că e prea mult». A zis: «Nu, nu, înapoi nu aduc sigur».

ADVERTISEMENT

I-am spus că n-a luat mai mult, nu a făcut el calculul cum trebuie. E clar că băieții au alt tonus și simt că lucrurile merg spre bine”, a povestit Claudiu Tudor la Ploieşti TV.

Petrolul, pe locul doi în play-out!

Petrolul se mişcă şi pe piaţa transferurilor după ce Marian Copilu s-a implicat la echipă. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, “lupii” l-au transferat Ismael Diomande, internaţional din Coasta de Fildeş.

ADVERTISEMENT

În clasament, Petrolul este pe locul doi în play-out, cu 21 de puncte, la două lungimi de liderul FC U Craiova. Echipa lui Florin Pârvu a câştigat primul meci din play-out cu UTA Arad, scor 1-0.

ADVERTISEMENT