Sport

Carlo Ancelotti, decizie finală în privința viitorului său la Real Madrid: ”Mă simt mândru de tot ceea ce am reușit”

Real Madrid are un sezon modest în La Liga și are șanse foarte mici de a câștiga titlul, dar Carlo Ancelotti este încrezător că va rămâne la echipă.
15.04.2023 | 09:10
Carlo Ancelotti decizie finala in privinta viitorului sau la Real Madrid Ma simt mandru de tot ceea ce am reusit
Real Madrid are un sezon modest în La Liga și are șanse foarte mici de a câștiga titlul, dar Carlo Ancelotti este încrezător că va rămâne la echipă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian mai are un an de contract însă s-a vehiculat tot mai des o plecare a sa de pe Santiago Bernabeu în această vară, în ciuda faptului că reușește să stabilească recorduri impresionante.

Carlo Ancelotti, sigur că va rămâne și sezonul viitor la Real Madrid

Este perfect adevărat că președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, este un tip imprevizibil și poate oricând să ia decizii surprinzătoare, însă Carlo Ancelotti este convins că își va duce la bun sfârșit contractul care expiră în vara anului 2024.

ADVERTISEMENT

”Cred că Florentino vrea să continui pentru că mereu a fost foarte apropiat de mine și continuă să fie. Cei din club sunt calmi. Sunt sigur că voi fi aici și în sezonul viitor și că ne vom respecta contractul.

Mă simt mândru de tot ceea ce am reușit aici. A fost o revenire de succes până acum și sper că va continua să fie așa. Ce mă face cel mai fericit este să merg la Valdebebas în fiecare zi și să lucrez.

ADVERTISEMENT

Clubul îmi arată multă afecțiune în fiecare zi și mă simt foarte confortabil aici”, a declarat Ancelotti într-o conferință de presă premergătoare partidei de campionat cu formația Cadiz, conform Marca.

Variantele lui Ancelotti în cazul unei demiteri de la Real Madrid

În ciuda faptului că Ancelotti pare sigur pe el atunci când vorbește de rămânerea la Real Madrid, presa spaniolă scrie că soarta sa va fi decisă în funcție de performanța din Champions League. Cum sezonul în La Liga este ratat, Perez așteaptă marele trofeu european. În caz contrar, tehnicianul ar putea fi dat afară.

ADVERTISEMENT

Presa engleză a anunțat că aflată în căutarea unui antrenor pentru sezonul viitor, Chelsea a pus ochii pe Carlo Ancelotti, care a mai a mai stat pe banca tehnică a londonezilor în perioada 2009-2011, atunci când a câștigat titlul, Cupa și Supercupa Angliei.

Todd Boehly și asociatul său Behdad Eghbali consideră că italianul are la cei 63 de ani ai săi tactul necesar pentru ține vestiarul unit, a crea un grup solid și îl apreciază în mod deosebit pentru modul său conciliant.

ADVERTISEMENT

Italianul este dorit cu ardoare și pe banca tehnică a naționalei Braziliei, chiar s-a zvonit că a avut discuții cu Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene, însă tehnicianul a infirmat totul și a spus că nu va pleca de la Real decât dacă va fi dat afară de Florentino Perez.

ADVERTISEMENT