Sport

Carlo Ancelotti, ultimul nume apărut pe lista lui Chelsea. De ce îl vrea Todd Boehly pe antrenorul italian

Chelsea l-a demis pe Graham Potter și este în căutarea unui antrenor pentru sezonul viitor, iar ultimul nume apărut pe listă este cel al lui Carlo Ancelotti.
07.04.2023 | 17:23
Carlo Ancelotti ultimul nume aparut pe lista lui Chelsea De ce il vrea Todd Boehly pe antrenorul italian
Chelsea l-a demis pe Graham Potter și este în căutarea unui antrenor pentru sezonul viitor, iar ultimul nume apărut pe listă este cel al lui Carlo Ancelotti. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În urmă cu doar 24 de ore, londonezii au anunțat numirea ca antrenor interimar a fostului internațional Frank Lampard, însă acesta nu va ocupa funcția decât până la finalul actualului sezon.

Chelsea vrea să-l readucă de la vară pe Carlo Ancelotti

Noul proprietar de pe Stamford Bridge, Todd Boehly, a făcut investiții majore în transferuri de jucători și visează să o readucă pe Chelsea în topul mondial, însă până acum rezultatele nu au fost cele dorite.

ADVERTISEMENT

Din această cauză a fost dat afară Graham Potter, iar lista cu înlocuitori este plină de nume importante. Conform jurnalistului Mark Ogden de la ESPN, ultimul care a intrat în vederile patronului american este Carlo Ancelotti de la Real Madrid, adversara lui Chelsea în sferturile Champions League.

Italianul, care a mai a mai stat pe banca tehnică a londonezilor în perioada 2009-2011, atunci când a câștigat titlul, Cupa și Supercupa Angliei, este văzut că personajul perfect pentru a gestiona vestiarul de pe Stamford Bridge.

ADVERTISEMENT

Todd Boehly și asociatul său Behdad Eghbali consideră că Ancelotti are la cei 63 de ani ani ai săi tactul necesar pentru a crea un grup solid și îl apreciază în mod deosebit pentru modul său conciliant.

Listă impresionantă cu antrenorii doriți de Chelsea

Carlo Ancelotti ar putea lua în calcul varianta de a se întoarce la Chelsea, mai ales că este convins de faptul că poziția sa la Real Madrid ar fi amenințată dacă nu ar câștiga din nou Champions League, chiar dacă mai are un an de contract.

ADVERTISEMENT

Italianul este dorit cu ardoare și pe banca tehnică a naționalei Braziliei, chiar s-a zvonit că a avut discuții cu Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene, însă tehnicianul a infirmat totul și a spus că nu va pleca de la Real decât dacă va fi dat afară de Florentino Perez.

Chelsea se află în căutarea unui nume mare care să preia frâiele echipei din vară, iar pe lângă Ancelotti s-au mai vehiculat numele lui Luis Enrique, Julian Nagelsmann și Mauricio Pochettino, cu toții fără contract la acest moment.

ADVERTISEMENT

Există și varianta ca interimarul Frank Lampard să-și câștige locul și pentru stagiunea viitoare, așa cum a anunțat deja că își dorește, dar acest lucru nu va fi posibil decât dacă va aduce trofeul Champions League în vitrina clubului.


  • 1,94 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „interval goluri: 2-3” la meciul Wolves – Chelsea

ADVERTISEMENT