Sport

Carlos Viver, băgat în şedinţă după evoluţiile din Liga Florilor! O campioană mondială a plecat de la Rapid după doar trei luni la echipă

Deşi este neînvinsă în Liga Campionilor, apele nu sunt calme la Rapid. Carlos Viver a fost băgat în şedinţă după eşecul cu Vâlcea. O campioană mondială şi-a reziliat contractul.
22.10.2022 | 16:40
Carlos Viver bagat in sedinta dupa evolutiile din Liga Florilor O campioana mondiala a plecat de la Rapid dupa doar trei luni la echipa
Alexanra Lacrabere (stânga) a plecat de la Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid este neînvinsă în EHF Champions League, însă în Liga Florilor, situaţia este dificilă. Înfrângerea din ultimele secunde de la Râmnicu Vâlcea, scor 36-37, a agitat apele în Giuleşti. Duminică, de la ora 15:00, Rapidul întâlneşte vicecampioana Norvegiei, Storhamar.

Carlos Viver, băgat în şedinţă după evoluţiile din Liga Florilor!

Din informaţiile FANATIK, înaintea meciului din Champions League, Carlos Viver a fost băgat în şedinţă de oficialii echipei. Ibericului i-au fost reproşate rezultatele de pe plan intern, acolo unde Rapidul are deja două înfrângeri în şapte etape, fiind la şase puncte de rivala CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Lui Carlos Viver i s-a transmis că trebuie să ridice nivelul evoluţiilor, altfel este posibil ca în viitorul apropiat să existe o schimbare pe banca tehnică. La nivelul lotului au avut loc deja primele schimbări, o campioană mondială părăsind Rapidul.

Alexandra Lacrabere a plecat de la Rapid! Este cea mai titrată jucătoare din lot

Este vorba de Alexandra Lacrabere. Jucătoarea din Franţa nu s-a adaptat la echipa din Giuleşti şi s-a despărţit de comun acord de Rapid, chiar înaintea meciului cu Storhamar. Despărţirea a fost confirmată pentru FANATIK de Bogdan Vasiliu, preşedintele CS Rapid.

ADVERTISEMENT

Alexandra Lacrabere a fost cea mai titrată jucătoare a Rapidului. De-a lungul carierei a câştigat alături de naţionala Franţei titlurile mondiale, europene şi olimpice. Ea a evoluat în carieră la 11 cluburi.

Rapid, parcurs excelent în Champions League! În campionat, giuleştencele s-au depărtat de CSM Bucureşti

Deşi în campionat Rapid este abia pe locul 5, în EHF Champions League, giuleştencele sunt neînvinse după primele cinci etape. Echipa lui Carlos Viver a câştigat trei meciuri şi a remizat în două rânduri.

ADVERTISEMENT

Cu 8 puncte, Rapid este pe locul doi în grupă, fiind singura echipă neînvinsă. Echipa lui Carlos Viver este la egalitate de puncte cu liderul Gyor şi poate face un pas în plus pentru calificare în meciul de duminică, împotriva lui Storhamar.

Rapidul este favorită în Sala Polivalentă împotriva celor de la Storhamar. Norvegiencele sunt abia pe locul şase în grupă, cu doar două victorii în cinci etape: 37-13 cu Lokomotiva Zagreb şi 31-29 cu Kastamonu, ambele pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Acest weekend este ultimul cu meciuri de club până în decembrie. Luni se reuneşte echipa naţională pentru Campionatul European, care va avea loc între 4 şi 20 noiembrie. România este în grupă cu Franţa, Ţările de Jos şi Macedonia de Nord.

  • 35 de ani are Alexandra Lacrabere
  • 11 este numărul de formaţii la care a jucat handbalista în carieră
ADVERTISEMENT