Sport

Casa Pariurilor Liga 1, play-off etapa a 8-a. Gică Hagi, reproșuri pentru un jucător după Farul – FC Voluntari 1-1: „Trebuie să aibă curaj”. De ce a țipat la un om din staff-ul său

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciurile din etapa a 8-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1, care au loc sâmbătă, 7 mai, şi duminică, 8 mai.
07.05.2022 | 20:30
Casa Pariurilor Liga 1 playoff etapa a 8a Gica Hagi reprosuri pentru un jucator dupa Farul  FC Voluntari 11 Trebuie sa aiba curaj De ce a tipat la un om din stafful sau
Gică Hagi, reproșuri pentru un jucător după Farul - FC Voluntari 1-1
ADVERTISEMENT
09-05-2022
06:11

Casa Pariurilor Liga 1, play-off etapa a 8-a: program, rezultate și clasament

Sâmbătă, 7 mai

  • Farul – FC Voluntari 1-1 (Iancu 33 / Droppa 74)
  • FC Argeş – CFR Cluj 0-6 (Păun 2, Deac 20, Manea 33, Debeljuh 45+1, 60, Petrila 86) – VIDEO

Duminică, 8 mai

  • Universitatea Craiova – FCSB 0-1 (Mamut 86) – VIDEO

07-05-2022
17:28

Gică Hagi, reproșuri pentru un jucător după Farul - FC Voluntari 1-1

La finalul partidei cu FC Voluntari, Gică Hagi a recunoscut că a strigat la antrenorul cu portarii, Ștefan Preda, din cauza faptului că Marian Aioani n-a ieșit pe centrare la golul egalizator al oaspeților.

„Remiză. Cred că, nu vreau să fiu negativ, dar am făcut puțin. Nu pot să fiu mulțumit, nici de defensivă, nici de ofensivă. E greu. Jucătorii ar trebui să fie proaspeți, să poată alerga, să joace măcar 70 de minute, dar asta este, mergem înainte.

Păcat, am avut 1-0, puteam să mai marcăm, știam că trebuie să construim, să-i dominăm. Nu poți să nu ataci spațiile din apărare, să nu dai pasele bune și cei care ajung din linia a doua să pătrundă.

Altfel? Ce rost avea? Au fost probleme medicale. Ce ați văzut și voi m-a nemulțumit, vă las pe voi să analizați. Centrare de la 30 de metri pe 3 metri… Portarul nu trebuie să iasă? Dacă nici la 3 metri nu ieși… Alții ies și la 10 metri. Portarul trebuie antrenat să aibă curajul ăsta, să aibă timing-ul. Ok, ne-a salvat la Nemec, dar una e una, alta e alta.

N-o să vin aici să-mi creez alibiuri față de jucători. Adevărul e că nu meritam mai mult. Nu știu dacă a fost penalty, faceți voi, vorbiți voi, nu vreau să mai intru în ele. Am conducere care să spună, eu sunt pe teren”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei cu FC Voluntari.

07-05-2022
14:23

Farul - FC Voluntari 1-1 (Iancu 33 / Droppa 74)

Vezi AICI cele mai importante faze video 

Min. 90+3: 1-1 Meciul s-a încheiat

Min. 78: 1-1 Pitu cade în careu și solicită o lovitură de la 11 metri. Nici de această dată George Găman nu arată punctul cu var

Min. 78: 1-1 Popescu ratează oportunitatea de a-și readuce echipa în avantaj

Min. 74: 1-1 GOOOOOL FC Voluntari!!! Ilfovenii restabilesc egalitatea după un șut al lui Fulop, reluat în poartă de Droppa

Min. 58: 1-0 Pitu reia spectaculos spre poarta oaspeților. Mingea trece pe lângă

Min. 56: 1-0 Briceag are o intervenție neglijentă și lovește mingea cu mână, în suprafața de pedeapsă. Arbitrul George Găman a dictat lovitură liberă de la marginea careului

Min. 55: 1-0 Ritmul partidei a scăzut. Cele două echipe ajung greu în careurile adverse

Min. 46: 1-0 S-a reluat jocul

Min. 45+2: 1-0 S-a încheiat prima repriză. Farul și-a creat mai multe ocazii, iar ritmul a fost unul bun

Min. 39: 1-0 Ocazie importantă pentru ilfoveni, după o centrare de pe linia de tușă. Balonul trece paralel cu poarta Farului

Min. 35: 1-0 Autorul golului, Gabi Iancu, este înlocuit cu Alexi Pitu. Cel mai probabil atacantul a suferit o accidentare

Min. 33: 1-0 GOOOOL Farul!!! Gabi Iancu deschide scorul cu șansă. Șutul atacantului îl lovește în cap pe Ciobotariu și balonul ajunge în plasă

Min. 28: 0-0 Ciobanu șutează puternic, dar balonul trece pe lângă

Min. 8: 0-0 Nemec ratează o dublă ocazie uriașă pentru ilfoveni. În prima fază Aioani a avut o intervenție extraordinară, apoi atacantul a șutat mult peste poartă

Min. 3: 0-0 Gabi Iancu ratează prima oportunitate de a deschide scorul, la Ovidiu

Min. 1: 0-0 A început meciul 

Echipele de start la meciul meciul Farul – FC Voluntari.

  • Farul: Aioani – Mladen, Larie, Artean, De Nooijer – Boboc, Nedelcu, Ciobanu – Iancu, Moldoveanu, Sali. Rezerve: Brănescu, Dussaut, Borza, Radaslavescu, Purece, Grameni, Omoh, N. Popescu, Pitu. Antrenor: Gheorghe Hagi.
  • FC Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag – Veiga, Meleke – Marcelo, Rață, I. Gheorghe – Nemec. Rezerve: Rîmniceanu, C. Achim, Al. Vlad, Al. Ilie, C. Costin, Tavares, L. Fulop, Golan, Droppa. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Sâmbătă, 7 mai, şi duminică, 8 mai, vor avea loc partidele din cadrul etapei a 8-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Mai rămân apoi 180 de minute până la căderea cortinei peste campionatul 2021-2022 şi până vom afla dacă avem aceeaşi laureată din ultimii patru ani, CFR Cluj, sau dacă FCSB ori Universitatea Craiova vor reuși să întrerupă această hegemonie.

Casa Pariurilor Liga 1, programul etapei a 8-a din play-off

Sâmbătă, 7 mai

  • ora 17:30 Farul – FC Voluntari
  • ora 20:30 FC Argeş – CFR Cluj

Duminică, 8 mai

  • ora 19:30 Universitatea Craiova – FCSB

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 8-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Toate cele 3 partide programate în a opta etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi transmise în direct la tv de posturile Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport, dar vor putea fi urmărite în timp real și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE TEXT.

ADVERTISEMENT

Aşadar, încă puţin şi ne vom lua adio de la o nouă ediţie de campionat. Lupta la titlu este deschisă şi se poate întâmpla orice, dar opinia preponderentă este că vom avea practic o finală pentru tricourile de campioni în ultima rundă, între FCSB şi CFR Cluj.

Însă, pentru a ajunge la acest final cu adevărat electrizant al ultimelor 90 de minute care să decidă pe capul cui va fi aşezată cununa de lauri, să nu uităm că FCSB are cu adevărat un examen de foc de trecut chiar în această săptămână, mai precis, duminică, 8 mai, pentru că va juca la Craiova, echipă care a învins-o în turul play-off-ului, cu 2-0, pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu are voie să se împiedice de FC Argeș

Primul meci are loc sâmbătă, 7 mai, de la ora 17:30 pe malul mării, la Ovidiu şi cu siguranţă Gică Hagi doreşte victoria în faţa celor de la FC Voluntari pentru a trece peste ei, pe locul 4. „Marinarii” ar obţine primul lor succes pe teren propriu în acest play-off.

Seara, în Trivale, este interesant de văzut cât de motivată va fi ultima clasată, FC Argeş, în faţa liderului CFR Cluj. Dacă piteştenii ar reuşi să încurce, fie şi cu un egal, echipa campioană a ultimilor patru ani, atunci lucrurile s-ar complica mult pentru aceştia, mai ales şi dacă FCSB îşi va lua revanşa în Bănie.

ADVERTISEMENT

Cum îl ştim, Dan Petrescu susține că FC Argeş este o echipă periculoasă, care poate să pună mari probleme CFR-ului. Totuşi, cu Debeljuh, Omrani, Petrila, Dungandzic sau revelaţia Birligea în atac, oaspeţii sunt mari favoriţi şi chiar ar fi o mare surpriză să nu plece cu toate punctele.

Universitatea Craiova – FCSB, meci de totul sau nimic pentru olteni

Marele meci are loc duminică, în Bănie. Universitatea Craiova nu e la mâna ei pentru a ieşi campioană, dar e obligată să bată din nou, ca în turul play-off-ului, pe FCSB şi CFR, pe ultima chiar la Cluj, şi tot nu va fi sigură că ar putea termina prima.

ADVERTISEMENT

Primul pas este partida cu FCSB. Care, pentru bucureşteni, chiar este decisivă, pentru că un eşec pe „Ion Oblemenco” şi o victorie clujeană la Piteşti, duc la cinci puncte distanţa între primele două locuri şi putem spune că al cincilea an consecutiv coroana va ajunge pe malul Someşului.

Ambele echipe vor da absolut totul şi Florinel Coman declara că dacă FCSB vrea să câştige titlul atunci trebuie să demonstreze la Craiova că rezultatul din tur nu reflectă realitatea şi că la această oră el şi colegii lui se pot bate cu şanse reale la un titlu la care visează de patru ani încoace.

ADVERTISEMENT