Sport

Super lovitură în preliminariile CM 2022. Acum poți câștiga peste 6.500 de lei într-un timp record

Acum puteți da o super lovitură cu meciurile din preliminariile CM 2022 și ați putea transforma o investiție de 10 lei într-un câștig de peste 6.500 de lei
09.11.2021 | 16:28
Super lovitura in preliminariile CM 2022 Acum poti castiga peste 6500 de lei intrun timp record
Meciurile de joi și vineri din preliminariile CM 2022 v-ar putea face mai bogați cu peste 6.500 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă oferta de evenimente sportive este mai redusă în această săptămână din cauza meciurilor echipelor naționale, am reușit să încropim un super bilet de fotbal cu partide programate joi și vineri în preliminariile CM Qatar 2022, zona europeană. Am selectat 10 meciuri, am obținut o cotă de 557, iar cu o miză de numai 10 lei ați putea să obțineți un câștig de peste 6.500 de lei.

Nu e complicat deloc, avem nevoie de doar puțină inspirație și noroc, așa cum au avut un jucător din Focșani și altul din Craiova, care au câștigat sume impresionante în timp record.

ADVERTISEMENT

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă consistentă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

Meciurile din preliminariile CM 2022 vă pot aduce un câștig de peste 6.500 de lei. Ar fi o super lovitură la pariuri

Fiind vorba despre meciuri programate în penultima etapă a preliminariilor CM Qatar 2022, când se vor decide ultimele echipe calificate sau care vor ajunge la baraj, am mers mult pe victoria favoriților, dar și pe goluri în cazul jocurilor fără miză, în care nu se va mai pune așa de mult accentul pe rezultat.

ADVERTISEMENT

Astfel, în Grupa A, Portugalia se află în luptă directă cu Serbia pentru ocuparea primului loc, având un deficit de un punct în clasament, dar și un meci mai puțin disputat. Lusitanii merg în această rundă în Irlanda, unde au nevoie obligatorie de victorie, dar noi credem că vom avea parte de goluri în ambele porți, așa că am mers pe varianta „GG”, la o cotă de 2,15. Tot în această grupă, Azerbaidjan întâlnește Luxemburg pe teren propriu, într-un meci fără nicio miză majoră, iar propunerea noastră este varianta combinată „1X&2+”, la o cotă de 2,10.

De o situație foarte încinsă avem parte în Grupa B, acolo unde Suedia și Spania duc o luptă la baionetă pentru calificarea directă. „Nordicii” sunt primii, cu un avans de două puncte în clasament, așa că nu-și pot permite niciun pas greșit în deplasarea din Georgia. Mergem pe mâna lor, cu cel puțin două goluri marcate, așa că mizăm cu încredere pe o cotă de 1,85 pentru combinația „2&2+”. Același pronostic îl alegem și în celălalt meci cu implicații directe la calificare, Grecia – Spania, iar cota este, coincidență, tot de 1,85.

ADVERTISEMENT

Iar dacă vrei să ai succes la pariuri, ține cont și super bonusurile pe care le oferă casa de pariuri Superbet. Oferta Superbet este una de-a dreptul spectaculoasă şi poţi profita acum de ea pentru a avea şansa unui succes total la pariuri, cu meciurile din preliminariile CM Qatar 2022.

Două goluri ale României în meciul cu Islanda aduc o cotă de 1,90 pe super biletul cu un câștig de peste 6.500 de lei

Tot de o luptă foarte strânsă avem parte și în Grupa C, unde Italia și Elveția, ocupantele locurilor 1 și 2 cu același număr de puncte, se întâlnesc pe tărâm italian, într-un meci care va fi, cu siguranță, decisiv pentru configurația finală a clasamentului. Gazdele, campioane europene en-titre, pleacă favorite din start și nu avem motive să nu mergem pe mâna lor. Nu o vom miza însă pe o victorie a Italiei, ci vom alege varianta „G2+”, la o cotă de 1,90.

ADVERTISEMENT

În Grupa H, Rusia are un avans de două puncte în fața Croației și va întâlni pe teren propriu codașa Cipru, de care nu are cum să se împiedice. Victoria simplă a gazdelor nu ne ajută cu nimic însă, așa că am ales varianta golurilor, un pronostic de „3+” având o cotă mult mai interesantă, de 1,67. Croația joacă și ea cu un outsider, în deplasare cu Malta, varianta aleasă de noi fiind un combo „2&2+”, la o cotă de 1,55, în timp ce la partida dintre Slovacia și Slovenia, fără nicio miză, am mers la alegere pe „GG sau 3+”, la o cotă de 2,00.

În fine, în Grupa J, România, Armenia și Macedonia de Nord se bat pentru poziția secundă, ce asigură calificarea la baraj. „Tricolorii” lui Mirel Rădoi joacă „acasă” cu Islanda, o echipă măcinată de tensiuni în lot, și nu ar trebui să întâmpine prea mari probleme. Varianta „G2+” ne face insistent cu ochiul, mai ales că și cota este una foarte tentantă, de 1,90. În celălalt meci, Armenia – Macedonia de Nord, vom alege pronsoticul „GG”, care are o cotă de 1,93.

bilet castig 6.600 de lei
Biletul cu meciuri din preliminariile CM 2022 care v-ar putea aduce un câștig de peste 6.500 de lei
bilet castig 6500 de lei_2
Biletul cu meciuri din preliminariile CM 2022 care v-ar putea aduce un câștig de peste 6.500 de lei

Din cele 10 meciuri selectate am obținut o cotă de 557, iar cu miza de 10 de lei puteți obține un câștig de peste 6.500 de lei. Mai precis de 6.632 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate joi și vineri în prleminariile CM Qatar 2022, zona europeană.

ADVERTISEMENT