Life

Florica Boboi a câștigat Chefi la Cuțite, sezonul 10

Florica Boboi, concurenta din echipa lui Chef Sorin Bontea, a câștigat marele premiu Chefi la Cuțite, sezonul 10, în valoare de 30.000 de euro.
02.12.2022 | 00:04
Florica Boboi a castigat Chefi la Cutite sezonul 10
Florica Boboi este câștigătoarea Chefi la Cuțite, sezon 10. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT
01-12-2022
22:03

Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite 2022 sezonul 10

E oficial. Chefi la Cuțite 2022 sezonul 10 s-a încheiat iar marele câștigător este Florica Baboi din echipa lui chef Sorin Bontea. 

”E visul meu (…) Doamne cât mi-am dorit”, a spus concurenta în timp ce ținea în mână trofeul Chefi la Cuțite. 

01-12-2022
20:24

Brigitta Gheorghe e de nerecunoscut, iar Raluca Todea a început să țipe la Oxy

Agitație continuă la Chefi la Cuțite. Cam asta se întâmplă în aceste momente. Toate cele trei echipe sunt extrem de agitate, însă una dintre surprizele serii a fost atitudinea Brigittei Gheorghe.

Deși Florin Dumitrescu s-a plâns constant că aceasta nu l-a ascultat pe parcursul competiției, iată că în marea finală Chefi la Cuțite, tânăra s-a schimbat total.

Adrian Stroe a ales-o să îi dea o mână de ajutor în echipa sa, iar Brigitta Gheorghe a dat tot ce a avut mai bun.

Deși finalistul Chefi la Cuțite s-a plâns de gustul pe care ceapa călită o avea și a rugat-o să adauge mai mult oțet balsamic, Brigitta Gheorghe nu a comentat nimic și a făcut totul așa cum i s-a cerut.

Mai mult de atât, aceasta l-a rugat pe Adrian Stroe să îi explice exact ce are de făcut, astfel încât să nu existe probleme, lucru pe care nu l-am mai văzut până acum.

Tot în această seară, tensiunile dintre Oxy și Raluca Todea au atins cote maxime. Toți concurenții au rămas mască după cele întâmplate. 

Totul a pornit de la unt, pe care Oxy nu știa când să îl adauge în sos. 

”Ți-am spus cu unt la final. Deja încep să mă enervez”, a spus finalista show-ului culinar. 

Raluca Todea a început să țipe în platoul Chefi la Cuțite, iar cel mai șocat de întreaga scenă a fost chiar Dan Manciu.

”Mi s-a părut un copil râzgâiat căruia i s-a luat luat jucăria de către prietenei ei și acum a vrut și ea jucăria. (…) 

A făcut niște gesturi copilărești, de un copil răsfățat de 12 ani.”, a comentat acesta.

01-12-2022
16:52

Ce povești de viață au cei trei finaliști ai sezonului 10 Chefi la Cuțite

Florica Boboi, cea despre care se spune că a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 10, are o poveste de viață impresionantă. A plecat din țară acum 20 de ani pentru a câștiga bani. Vezi aici unde locuiește și cu ce se ocupă în prezent.

Adrian Stroe are parte de o mare suferință în viața de zi cu zi. Concurentul din echipa lui Cătălin Scărlătescu este nevoit să crească singur doi copii. Vezi aici motivul dureros

Raluca Todea, marea surpriză a finalei Chefi la Cuțite, sezonul 10, are și ea o poveste de viață surprinzătoare. Vezi aici cu ce se ocupa înainte să descopere pasiunea pentru gastronomie

Câștigător Chefi la Cuțite. Sezonul 10 s-a dovedit a fi un show cât se poate de intens. Au existat răsturnări de situație, tensiuni între concurenți, dar și între jurați, dar și momente plăcute.

Câștigător Chefi la cuțite, sezon 10. Trei concurenți se luptă pentru premiul cel mare

Inclusiv Gina Pistol a fost emoționantă în una dintre cele mai recente ediții după ce concurenții i-au mulțumit pentru implicarea, dar și pentru susținerea de care a dat dovadă.

ADVERTISEMENT

Noaptea trecută am aflat cine sunt cei finaliști de la Chefi la Cuțite. După probe dificile, dar și o presiune destul de mare, fiecare jurat a mers mai departe cu cel mai bun concurent.

Astfel, chef Cătălin Scărlătescu a mers în marea finală Chefi la Cuțite cu Adrian Stroe, cuțitul său de aur. Florin Dumitrescu o are pe Raluca Todea.

ADVERTISEMENT

Surpriza serii a fost Florica Boboi, din echipa lui Sorin Bontea, despre care s-a tot zvonit că ar fi și marea câștigătoare a show-ului culinar Chefi la Cuțite.

Atât ea cât și Sorin Bontea au rămas surprinși în momentul în care au auzit numele său. Însă cei mai mulți fani ai show-ului culinar au fost de-a dreptul dezamăgiți.

ADVERTISEMENT

Fanii Chefi la Cuțite, revoltați după ce Florica Boboi a ajuns în marea finală

După rezultatele de miercuri seară, o adevărată revoltă a început în mediul online.

O mare parte din internauți spuneam că show-ul ar fi regizat și că acum este mai clar ca oricând cine este câștigătorul Chefi la Cuțite.

”Chiar nu se joacă corect”; ”Deci Florica aia câștiga, așa cum s a scris zilele trecute pe fb;

ADVERTISEMENT

”E ultimul sezon la care mai uit. asta nu e emisiune pentru bucătari profesioniști, e doar show”; ”Rușine! Emisiune regizată”, sunt doar o parte dintre comentariile revoltătoare ale fanilor apărute în mediul online.

De asemenea, mulți au spus că vor alege să nu mai urmărească marea finală Chefi la Cuțite de astăzi, 1 decembrie, având în vedere că numele finaliștilor nu ar fi fost ales corect.

ADVERTISEMENT