Life

Cât a cheltuit Bianca Drăgușanu pe o ținută Dolce & Gabanna purtată de Sofia. Mulți români nu fac acești bani nici într-o lună

Bianca Drăgușanu nu ține cont de nimic atunci când vine vorba de fericirea fiicei sale. Câți bani a dat pe una dintre ținutele Sofiei.
07.07.2023 | 23:38
Cat a cheltuit Bianca Dragusanu pe o tinuta Dolce  Gabanna purtata de Sofia Multi romani nu fac acesti bani nici intro luna
Câți bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pe ținuta purtată de Sofia. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este o mamă care ar face orice pentru fiica sa și în niciun caz nu se uită la bani atunci când vine vorba de micuță. Recent, a publicat în mediul online imagini care atestă că Sofia se transformă într-o adevărată domnișoară, dar ținuta pe care o poartă a atras cu adevărat atenția.

Suma ireală pe care Bianca Drăgușanu a cheltuit-o pentru ținuta Sofiei

Bianca Drăgușanu a vorbit în trecut despre faptul că și-a dorit foarte mult să aibă o fetiță, iar odată ce visul i s-a îndeplinit, Sofia a devenit prioritatea sa. Vedeta o răsfață cât de mult poate pe fiica ei și a lui Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D2 îi arată încă de pe acum Sofiei cum trebuie să fie tratată o femeie. Așa se face că are grijă să-i facă daruri speciale, cum ar fi să o aștepte cum un buchet imens de flori ca să iasă de la grădiniță. 

De asemenea, Bianca Drăgușanu transmite mai departe pasiunea sa pentru haine. Zilele trecute, a publicat pe Instagram mai multe imagini care demonstrează că Sofia, care va împlini în curând 7 ani, a devenit o adevărată domnișoară.

ADVERTISEMENT

Ce a atras atenția, pe lângă frumusețea copilei, a fost ținuta pe care a purtat-o. Vedeta a îmbrăcat-o pe micuță într-o rochiță albă înflorată, iar în picioare a avut sandale cu același imprimeu, ambele de la Dolce & Gabanna.

Prețul celor două piese este unul pe care puțini români își permit să-l plătească. Conform site-ului brandului, rochia costă 395 de euro, în timp ce încălțările cu toc pătrat, de 3,5 centimetri, se vând cu 295 de euro, scrie cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

La un simplu calcul, Bianca Drăgușanu a cheltuit pe outfitul copilului său 690 de euro, în jur de 3417 lei, mai mult decât salariul minim pe economie din România. Dar nu este de mirare, pentru că se cunoaște faptul că vedeta deține o garderobă impresionantă.

Prezentatoarea de la Kanal D mai vrea copii

În plus, Bianca Drăgușanu nu spune nu posibilității de a avea copii și cu Gabi Bădălău. Într-un interviu acordat exclusiv pentru FANATIK, prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că îi surâde această idee.

ADVERTISEMENT

„Copii? Câți o vrea Dumnezeu! Eu iubesc copiii și cățeii. Nu știu dacă facem copii, dar dacă o vrea Dumnezeu va fi. (…) Am un copil minunat, e puternică e frumoasă, e tot ce îmi pot dori”, ne-a spus Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT