News

Cât a costat cureaua purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Joe și Jill Biden

Klaus și Carmen Iohannis s-au pozat pe X, fostul Twitter, alături de Joe Biden și prima doamnă Jill Biden, în timpul vizitei la New York.
21.09.2023 | 21:24
Cat a costat cureaua purtata de Carmen Iohannis la intalnirea cu Joe si Jill Biden
Cât a costat cureaua purtată de Carmen Iohannis. Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Președintele Klaus Iohannis a postat pe contul oficial X o fotografie în care apare alături de soția Carmen Iohannis și de președintele american Joe Biden și de Jill Biden. Cea care a ieșit în evidență a fost ”prima doamnă” a României Carmen Iohannis, care a purtat o curea în valoare de 1.000 de euro.

Cât a costat cureaua purtată de Carmen Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a postat un mesaj alături de această fotografie. “Participare la recepția oferită liderilor de Președintele SUA, Joe Biden, și de Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, cu ocazia celei de-a 78-a Adunări Generale a Națiunilor Unite“, a transmis Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

“A fost o scurtă întrevedere a celor doi șefi de stat în marja participării la a 78-a Adunare Generală a Națiunilor Unite. Anterior, președintele român a susținut în plenul Adunării Generale un discurs centrat pe politica externă a României și pe direcția acesteia, în viitor.

Ieri, Klaus Iohannis s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, pe care l-a asigurat de susținerea, în continuare, a României față de Ucraina, în contextul războiului declanșat de Rusia”, au transmis corespondenții Antena 3 de la fața locului. În contextul în care Klaus Iohannis nu a transmis prea multe detalii ”de natură politică”, această postare s-a făcut remarcată mai degrabă prin hainele lui Carmen Iohannis.

ADVERTISEMENT

Așadar, internauții au remarcat că soția lui Klaus Iohannis purta o curea de culoare albă, care avea sigla casei de modă Valentino, în timp ce prețul de pornire al acestui accesoriu pornește de la 1.000 de euro. În luna iunie 2023, Carmen Iohannis ieșea în evidență după ce a purtat bijuterii în valoare de 50.000 de lei.

Cârcotașii trebuie să știe, însă, că ”prima doamnă” a României face de obicei reclamă și are parteneriate cu diverse case de modă, astfel că aceste bijuterii scumpe nu au fost neapărat cumpărate din salariul de profesoară. Drept dovadă creatorul de modă Malvina Cervenschi i-a mulțumit doamnei Iohannis.

ADVERTISEMENT

”Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să-și completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii. Piesele fac parte din Colecția Malvensky Grace Diamonds. Suntem mândri să creăm piese atemporale. Piese care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”, a scris Malvina Cervenschi pe Instagram.

Cel mai recent eveniment unde Carmen Iohannis a impresionat a fost în Germania, unde președintele României a primit un distins premiu. ”Țin să subliniez că privesc acest Premiu nu doar ca pe o onoare personală. Această distincție reprezintă o recunoaștere a modului în care democrația și angajamentul civic se manifestă astăzi în România, ca stat membru al Uniunii Europene și al NATO.

ADVERTISEMENT

Acest premiu are, astfel, o semnificație aparte pentru mine, dar mai ales pentru cetățenii României. Românii sunt pro-europeni convinși. Sunt profund atașați valorilor europene democratice, pentru care, în trecut, au făcut sacrificii enorme. Democrația este o valoare europeană fundamentală. La fel ca statul de drept și drepturile omului, formează, împreună, temelia Uniunii Europene. Formează temelia modului nostru de viață”, declara președintele Klaus Iohannis pe 3 iunie 2023, la Dusseldorf.

ADVERTISEMENT