Sport

Câţi bani a luat Vadim Raţa pentru a pleca de la FCSB! A negociat direct cu Gigi Becali. Exclusiv

Vadim Raţa s-a întors la FC Voluntari, după doar trei săptămâni petrecute la FCSB. FANATIK a aflat că mijlocaşul a negociat termenii plecării cu Gigi Becali şi s-a ales cu o sumă importantă.
03.09.2022 | 20:20
Cati bani a luat Vadim Rata pentru a pleca de la FCSB A negociat direct cu Gigi Becali Exclusiv
Vadim Raţă, la ultima apariţie în tricoul FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a avut o campanie masivă de transferuri în această vară. Vadim Raţa este primul jucător dintre cei noi care îşi reziliază înţelegerea cu roş-albaştrii, la doar trei săptămâni după ce a semnat cu echipa lui Gigi Becali.

Câţi bani a luat Vadim Raţa pentru a pleca de la FCSB! A negociat direct cu Gigi Becali

FANATIK a aflat că Vadim Raţa a încasat patru salarii pentru cele trei săptămâni petrecute la FCSB. Mijlocaşul a încasat 40.000 de euro de la Gigi Becali şi s-a întors la FC Voluntari, formaţie care l-a cedat la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, Vadim Raţa a negociat direct cu Gigi Becali termenii rezilierii. El a cerut patru salarii, însă, iniţial, patronul FCSB a vrut să îi dea banii aferenţi pentru doar două luni de contract.

Iniţial, patronul FCSB a vrut să îi dea două salarii! Cum l-a înduplecat fotbalistul să îi dea dublu

Mijlocaşul i-a transmis patronului de la FCSB că a renunţat la nişte bani pe care îi avea de încasat de la FC Voluntari pentru a face pasul la roş-albaştrii, Gigi Becali fiind înduplecat de acest gest şi fiind de acord să îi achite cei 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Vadim Raţa se va întoarce sub comanda lui Liviu Ciobotariu. El nu mai are dreptul de a evolua la nicio altă echipă în actuala stagiune în afară de Voluntari şi FCSB. În regulament este stipulat faptul că un jucător nu poate fi legitimat la mai mult de două cluburi într-un sezon competiţional.

FCSB nu a plătit niciun euro pentru transferul lui Raţă!

FANATIK a aflat că FCSB nu a plătit niciun euro din cei 325.000 pentru transfer şi rămâne de văzut cum vor decurge negocierile dintre “naşul” Gigi Becali şi “finul” Florentin Pandele, având în vedere că jucătorul s-a întors la echipă.

ADVERTISEMENT

Vadim Raţa a bifat doar 63 de minute în tricoul roş-albastru, fiind titular doar în confruntarea cu Chindia Târgovişte, unde a rezistat 45 de minute în teren. Ultima prezenţă a fost cu Hermannstadt, unde a intrat în ultimele minute.

A intrat în dizgraţia lui Gigi Becali după meciul cu Hermannstadt

După remiza cu nou-promovata, mijlocaşul a căzut în dizgraţia lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB spunând că îl va ceda pe Raţa înapoi la Voluntari: “Îl dau! Din punctul meu de vedere, pleacă. Să vedem dacă îl ia Voluntari, eu îl dau”.

ADVERTISEMENT

Vadim Raţa este unul dintre titularii naţionalei Moldovei. În acest an, mijlocaşul a fost integralist în toate cele patru meciuri disputate de prima reprezentativă în confruntările din Liga Naţiunilor.

„Critica face parte din fotbal. Te critică toți, și la televizor, și suporterii, atunci când ai meciuri proaste. Dar, Nea Gigi face mai mult bine, e un om foarte bun și la suflet”, Vadim Raţă la prezentarea oficială la FCSB

  • 1.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Vadim Raţă
  • 29 de ani are Vadim Raţă

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 12,00 este cota pentru ”2 solist” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT