Fotbal international

Câți oameni s-au uitat la FCSB – Slovan Liberec 0-2. Audiență excelentă pentru Prima TV

25.09.2020 | 15:34
Cati oameni sau uitat la FCSB  Slovan Liberec 02 Audienta excelenta pentru Prima TV
ADVERTISEMENT

Audiență excelentă pentru Prima TV, cu ocazia meciului FCSB – Slovan Liberec 0-2, din turul trei preliminar al Europa League.

Înfrângerea roș-albaștrilor și eliminarea lor din competițiile europene a ajutat postul Prima TV să atragă un număr important de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Postul de televiziune deținut de Clever Media a mai transmis și partida dintre FCSB și FC Shirak, din primul tur preliminar, însă atunci meciul a fost și pe Look Plus.

Câți oameni s-au uitat la FCSB – Slovan Liberec 0-2. Prima TV, pe locul șase la nivel național

După ce a reușit chiar în ziua partidei să cumpere drepturile de televizare, Prima TV a făcut tot posibilul să profite la maximum de eveniment pentru a atrage cât mai mulți telespectatori. Spre deosebire de meciul dintre FCSB și FC Shirak, din primul tur preliminar, meciul cu Slovan a fost transmis doar pe Prima TV, nu și pe Look Plus.

ADVERTISEMENT

Conform Pagina de media, FCSB – Slovan Liberec a atras, în medie, de 375.000 de telespectatori la nivel național, performanță  depășită doar de cinci alte posturi TV în același interval. Concurența pentru meciul FCSB-ului nu a fost deloc una de neglijat.

Pe Pro TV au fost difuzate episoade noi din Las Fierbinți și Ferma, pe Kanal D serialul Prețul fericirii, în vreme ce Antena 1 a mers pe mâna filmului O poveste încâlcită. De asemenea, în intervalul 20:00-22:00, pe Digisport 1 a fost difuzată partida dintre Djurgardens și CFR Cluj, la fel ca pe Look Plus.

ADVERTISEMENT

Și mai bine la nivel urban și comercial

Dacă la nivel național Prima TV s-a clasat pe locul șase, lucrurile au stat și mai bine în ceea ce privește publicul urban și cel comercial. La nivel urban, Prima TV s-a situat pe locul cinci cu 238.000 de oameni care au urmărit, în medie, partida FCSB-ului. Postul a fost deăși doar de Pro TV, Kanal D, Antena 1 și Digisport 1.

La nivel comercial, s-au uitat la meci, în medie, 100.000 de oameni. Doar Pro TV, Antena 1 și Kanal D a atras mai mulți telespectatori decât partida FCSB – Slovan Liberec, în timp ce Digisport 1 a fost pe locul cinci. La Djurgardens – CFR Cluj s-au uitat 81.000 de spectatori tineri, în medie.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, aventura europeană s-a încheiat prematur pentru al treilea an consecutiv, astfel că următoarele evenimente în care va fi implicat clubul lui Gigi Becali țin exclusiv de Liga 1 și Cupa României. În schimb, CFR Cluj continuă drumul european și va juca împotriva lui KUpS Kuopio în play-off-ul Europa League.


(P) Cota BETANO pentru Poli Iași – FCSB: 1,80 este cota pentru „Ambele echipe înscriu“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: