Sport

CCA a delegat un arbitru fără ecuson FIFA la FCSB – Sepsi! Sarabandă de greșeli cu el la centru

CCA a făcut public numele arbitrului meciului FCSB - Sepsi. Delegarea este una curioasă având în vedere că „centralul” n-are ecuson FIFA și a comis mai multe erori în trecut.
10.02.2024 | 18:20
CCA a delegat un arbitru fara ecuson FIFA la FCSB  Sepsi Sarabanda de greseli cu el la centru
CCA a delegat un arbitru fără ecuson FIFA la FCSB - Sepsi! Sarabandă de greșeli cu el la centru. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CCA a desemnat arbitrul meciului FCSB – Sepsi, programat duminică, 11 februarie, ora 20:45, în etapa a 25-a din SuperLiga. „Centralul” desemnat să conducă partida de pe Național Arena nu are un istoric prea bun.

Cine arbitrează FCSB – Sepsi. Delegare curioasă din partea CCA

Adrian Cojocaru este alesul Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru a conduce meciul dintre FCSB și Sepsi. „Fluierașul” gălățean, care a fost junior la Oțelul în perioada în care Mihai Stoica era președinte, nu este un arbitru pe placul liderului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, FCSB, în special prin vocea lui Mihai Stoica, a pus „tunurile” pe arbitrul în vârstă de 43 de ani, care nu este purtător de ecuson FIFA.

Ultima dată când a fost criticat de oficialul roș-albaștrilor s-a întâmplat chiar în acest sezon, când Cojocaru n-a dicat un penalty în FCSB – FC Voluntari 0-0, deși reluările TV au arătat în mod evident hențul comis de Cristian Paz.

ADVERTISEMENT

Adrian Cojocaru are și alte antecedente care i-au deranjat pe roș-albaștri. Spre exemplu, în sezonul trecut al Cupei României Betano, gălățeanul s-a aflat la centru la partida care a dus la eliminarea FCSB-ului din competiție.

Pe 19.10.2022, UTA și FCSB au remizat la doi, la capătul unui meci în care vicecampioana a avut nu mai puțin de trei jucători eliminați.

ADVERTISEMENT

S-a revanșat Cojocaru la ultimul meci în care i-a arbitrat pe roș-albaștri?

Adrian Cojocaru revine la centru la un meci al vicecampioanei după trei luni. Gălățeanul a condus partida din 12.11.2023, FCSB – FC U Craiova 1948 2-1. Atunci, Cojocaru a dictat destul de ușor penalty-ul din care roș-albaștrii au făcut 2-0.

În repriza a doua, Cojocaru l-a eliminat însă pe Valentin Crețu pentru un fault dur la Yassine Bahassa.

ADVERTISEMENT

La partida FCSB – Sepsi, Adrian Cojocaru va fi ajutat de la cele două linii de asistenții Valentin Avram și Daniel Mitruți. Rolul celui de-al patrulea oficial va fi îndeplinit de Cătălin Buși. În cabina VAR se vor afla Bogdan Dumitrache și Iuliana Demetrescu.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,85 este cota pentru „X” la meciul FCSB - Sepsi