Life

Ce au ajuns să facă Vulpița și Viorel pentru bani: „Să nu mai zică oamenii că nu muncim”

20.01.2021 | 16:23
Ce au ajuns sa faca Vulpita si Viorel pentru bani Sa nu mai zica oamenii ca nu muncim
Câți bani câștigă Viorel Stegaru în fiecare lună. Pe ce a cheltuit soțul Vulpiței primul salariu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru sunt nevoiți să-și câștige banii și prin alte metode decât aparițiile la TV. Chiar dacă este însărcinată în șase luni, Veronica trebuie să-și asigure traiul de zi cu zi. 

Astfel, soții Stegaru au ajuns să colaboreze cu o firmă de curățenie ca să strângă niște bani pentru momentul în care va veni pe lume cel de-al doilea copil.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute au existat zvonuri cum că cei doi au revenit în satul de origine fără niciun ban în portofel, însă Viorel a negat și a spus că toate acestea sunt doar comentarii răutăcioase din partea localnicilor.

Ce au ajuns să facă Vulpița și Viorel pentru bani

Vulpița și Viorel nu au mai apărut pe micile ecrane în ultima vreme, iar acum încearcă să pună niște bani deoparte din munca pe care o prestează acum. Cei doi fac curat în casele oamenilor, după ce s-au angajat la o firmă de curățenie.

ADVERTISEMENT

Deși Veronica Stegaru este însărcinată în șase luni, nu poate sta degeaba, așa că a ales că muncească alături de soțul ei pentru a strânge niște bani, din moment ce urmează să vină pe lume al doilea copil cât de curând. În plus, aceștia nu mai vor să aibă parte de reproșuri din partea internauților cum că nu muncesc.

„Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie”, a declarat Viorel, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Viorel Stegaru vrea un job stabil

Soțul Vulpiței a mai spus că lucrează la firma respectivă doar pentru o perioadă, până își va găsi un loc de muncă stabil pentru a-și asigura traiul zilnic și pentru a-și întreține familia, care se va mări cu încă un membru peste câteva luni.

Bărbatul a declarat că nu fuge de munca fizică și că ar putea face curat ocazional, chiar și atunci când va avea un job stabil. Din fericire, câștigurile de la firma de curățenie sunt suficiente pentru moment.

ADVERTISEMENT

„Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a explicat acesta.

Vulpița, în vârstă de 22 de ani, urmează să nască în aprilie. E și Viorel mai au împreună o fetiță care se află în grija bunicilor de la Blăgești.

ADVERTISEMENT