Sport

Ce audiență a făcut meciul Elveția – România 2-2. ”Tricolorii”, depășiți clar în lupta de la distanță cu ”Chefi la cuțite”

”Tricolorii” au scos o remiză nesperată în întâlnirea Elveția - România 2-2, însă au fost învinși clar în lupta cifrelor pentru audiență de maeștrii bucătariei.
20.06.2023 | 18:20
Ce audienta a facut meciul Elvetia  Romania 22 Tricolorii depasiti clar in lupta de la distanta cu Chefi la cutite
”Tricolorii” au scos o remiză nesperată în întâlnirea Elveția - România 2-2, însă au fost învinși clar în lupta cifrelor pentru audiență de maeștrii bucătariei. Sursă foto: SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Echipa națională a avut o primă repriză de coșmar care s-a încheiat cu 2-0 în favoarea adversarilor, dar au jucat cu mai mult curaj în partea secundă și au obținut o remiză miraculoasă după ”dubla” lui Valentin Mihăilă.

Partida Elveția – România 2-2 a făcut audiență modestă

În ciuda faptului că meciul Elveția – România 2-2, din etapa a 4-a a preliminariilor Euro 2024, a avut un final extrem de palpitant care a adus un punct nesperat pentru ”tricolori”, elevii lui Edi Iordănescu au trebuit să se recunoască învinși în bătălia audiențelor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă partida de la Lucerna a adunat în fața micilor ecrane peste un milion de telespectatori, Prima TV a trebuit să se mulțumească doar cu locul secund în topul audiențelor, acolo unde a fost depășită clar de Antena 1.

Pe postul rival, în același timp cu jocul naționalei României, s-a difuzat semifinala cooking-show-ului Chefi la cuţite. De remarcat este faptul că, totuși, elevii lui Edi Iordănescu au înregistrat cifre mai bune decât filmul de pe Pro TV și serialul turcesc de pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Conform paginademedia.ro, întâlnirea echipei naționale a României a adunat 1.046.000 de telespectatori la nivel naţional, în timp ce semifinala Chefi la cuţite a avut o medie de 1,5 milioane de telespectatori.

audiență Elveția - România 2-2

”Tricolorii”, locul 2 pe toate segmentele de public

Prima TV a fost a doua opţiune şi la oraşe, unde a obţinut o medie de 640.000 de privitori. Lider la oraşe a fost şi aici Antena 1, urmărită de 840.000 de persoane. Pro TV, de pe poziţia a treia, a avut o medie de 350.000 de persoane, iar Kanal D a avut o medie de 280.000 de telespectatori pe intervalul meciului.

ADVERTISEMENT

audiență Elveția - România 2-2

Antena 1 a dominat şi pe publicul comercial, între 21 și 54 de ani. Semifinala Chefi la cuţite a avut o medie de 410.000 de telespectatori, în timp ce meciul de la Lucerna a fost pe poziţia secundă, cu o medie de 300.000 de privitori.

audiență Elveția - România 2-2

Jocul modest al ”tricolorilor” l-a dezamăgit pe Gică Popescu, însă fostul mare internațional a răbufnit după ce a auzit concluziile trase de selecționerul Edi Iordănescu, care s-a arătat mulțumit că a reușit să formeze un grup unit.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica și Basarab Panduru au rămas neimpresionați după remiza obținută de România în duelul de la Lucerna. Oficialul vicecampioanei României este de părere că rezultatul este mincinos, însă este bucuros pentru că ”tricolorii” au șanse mai mari să ajungă la Euro 2024. Panduru a fost mai dur și a spus că la finalul primei reprize se întreba dacă avem un selecționer pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT