Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce contează mai mult la Budescu: burta sau talentul? Mitică are răspunsul

Constantin Budescu a fost cel mai bun om al Farului în meciul cu HJK Helsinki. Dumitru Dragomir îl laudă pe Hagi pentru acest transfer.
27.08.2023 | 16:46
Ce conteaza mai mult la Budescu burta sau talentul Mitica are raspunsul
Ce contează mai mult la Budescu: burta sau talentul? Mitică are răspunsul. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a făcut un pas important spre grupele Conference League. Echipa lui Gică Hagi a câştigat cu 2-1 turul cu HJK Helsinki, iar Constantin Budescu a dat două pase decisive de mare efect.

Ce contează mai mult la Budescu: burta sau talentul?

Dumitru Dragomir a declarat la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că Budescu este foarte valoros, dar ar juca şi mai bine dacă ar reveni la o siluetă de performanţă. Fostul şef al Ligii Profesioniste îl laudă pe Hagi pentru transfer:

ADVERTISEMENT

“Nu îmi pot imagina acum Farul fără Budescu. Ar fi ca Farul fără Hagi sau americanii fără Messi. Sau ruşii fără Prigojin (râde). Budescu mi s-a părut puţin gras şi foarte valoros. 

Întâi se vede burta şi apoi valoarea. Ar juca şi mai bine (n.r. fără burtă). Hagi, care l-a văzut şi luat pe Budescu, şi-a dat seama cât e de valoros. Hagi este o mare valoare.

ADVERTISEMENT

“Hagi merită 160 de milioane de euro dacă îi dau lui Mancini 90”

Ştie bine meserie. A învăţat bine sau o ştie. În meseria asta a lucrat şi ca antrenor şi ca jucător. A fost şi este valoros în amândouă. Resuscitează morţii, nu vedeţi. 

Ar trebui să zboare la o echipă mare, pe bani mulţi. Hagi merită 160 de milioane de euro dacă îi dau lui Mancini 90. Şi ca fotbalist, ce a fost Hagi…

ADVERTISEMENT

Mă şi mir că impresarii nu forţează o plecare în Arabia Saudită pentru 15-20 de milioane. Budescu era în comă profundă. Nu alcoolică, tehnică”, a spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

Returul dintre HJK Helsinki şi Farul Constanţa va avea loc joia viitoare, de la ora 19:00. Echipa lui Hagi are nevoie de o remiză pentru a se califica, în premieră, în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită live în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO. De la 17:30 puteți viziona premiera pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir despre Budescu

ADVERTISEMENT