Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce crede Gigi Becali despre venirea lui Mutu la CFR Cluj. „Ce poate să facă el cu o Dacie? Eu am un Rolls!”

Gigi Becali a comentat venirea lui Adrian Mutu pe banca lui CFR Cluj. De ce nu le mai dă nicio șansă ardelenilor în lupta la titlu.
23.01.2024 | 15:40
Ce crede Gigi Becali despre venirea lui Mutu la CFR Cluj Ce poate sa faca el cu o Dacie Eu am un Rolls
Gigi Becali nu se sperie de venirea lui Adrian Mutu la CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit în direct la FANATIK SUPERLIGA după victoria FCSB-ului cu 4-0 în fața celor de la UTA. Patronul FCSB nu crede că echipa sa mai poate fi oprită din drumul spre titlu și nu se sperie de ultima mutare reușită de Neluțu Varga.

Gigi Becali, dialog spumos cu Horia Ivanovici după ce Adi Mutu a preluat-o pe CFR Cluj: „Ce poate să facă un antrenor la o echipă?”

Gigi Becali a anunțat ultimele mutări de la FCSB la FANATIK SUPERLIGA și a comentat în stilul caracteristic schimbarea de antrenor din Gruia: „Ce poate să facă un antrenor la o echipă? Poate, e adevărat, cât de cât să ridice el 20%.

ADVERTISEMENT

Dar ce poate să mai facă? Sunt 11 puncte. Ce poate să facă?! Tu poți să faci din microfonul ăla casetofon? Microfonul e microfon, și casetofonul e casetofon. 

Poți să faci din Dacie un Opel? Sau din Audi Mercerdes? Nu poți. Nu poate nimeni să facă. Mercedes-ul e Mercedes și Rolls-ul e Rolls. N-ai văzut că eu merg numai cu Rolls? Merg cu altceva?”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e conștient însă că are nevoie de mai mult să ducă FCSB la nivelul următor: „Pot să fiu Rolls în România, dar în Europa…”

Gigi Becali și-a continuat discursul în aceeași direcție: „Nici nu mai pun mâna. Altă mașină nici nu mă ating de ea. Nu mă mai uit. Pentru că este o diferență mare, ca de la cer la pământ între Rolls și celelalte mașini. E diferență și de preț, de toate”.

Patronul FCSB este însă conștient că echipa sa nu se poate bate cu echipele de top din Vest: „Când conduci un Rolls îți place și e ca și când ai desena. Îți place să mergi în ea. Te scoli și te gândești: Mănânc micul dejun, mă urc în Rolls. Adică e diferență între toate mașinile din lume și Rolls. Pot să fiu Rolls în România, dar în Europa n-ai cum cu ăia. N-ai văzut?”.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu se teme de CFR Cluj cu Mutu pe bancă: „Recunosc, nu-mi convine”

Dan Șucu e convins însă că echipa lui Neluțu Varga e mult mai puternică după venirea lui Adrian Mutu: „Nu-mi convine. Recunosc, nu-mi convine că Mutu se duce la CFR Cluj. Chiar mă gândeam cum e viața. În vară era antrenorul Rapidului și-acum îl vom avea adversar. Da, e o situație ciudată, ca să zic așa, să jucăm împotriva lui Mutu, dar asta e viața, ăsta e fotbalul. Vedeți dumneavoastră ce întorsături spectaculoase sunt de situație?

Dar Mutu este un antrenor pe care eu l-am apreciat mereu. A făcut o treabă foarte bună. Știți foarte bine că Mutu a plecat de la noi pentru că a avut o șansă să câștige foarte mulți bani, ceea ce nu puteam să-i oferim aici la Rapid. Iar noi am fost întotdeauna corecți cu cei cu care lucrăm. Niciodată nu le-am refuzat șanse, cum s-a întâmplat și cu Mutu, indiferent că lumea ne-a criticat pentru asta.

ADVERTISEMENT

Adi este un antrenor valoros și este clar un plus pentru CFR. Mergem înainte, nu avem ce să facem. Știți cum e… Până la urmă, părerea mea contează mai puțin. Mutu e noul antrenor al CFR-ului din ce-mi spuneți dumneavoastră și asta e tot ce contează.

„Destinul vrea ca în acest an echipa care să câștige campionatul să fie vișinie”

Va fi ciudat să-l vedem în postura de adversar al Rapidului. Și mai e un lucru important, chiar dacă s-au schimbat mulți jucători la noi. Mutu totuși e un tehnician care cunoaște Rapidul. De-aia v-am spus că sincer nu prea îmi convine că s-a dus la CFR.

Chiar vorbeam cu colaboratorii mei. Nu știu, cumva ombilical sau e o chestie de destin, am început să fim foarte legați de CFR Cluj, apropo de faptul că am transferat jucătorii de la CFR Cluj, cu Mutu, fost antrenor al Rapidului, care se duce și pregătește CFR-ul…

Deci parcă e o chestiune de destin și cred că destinul vrea ca în acest an echipa care să câștige campionatul să fie vișinie. Noi sperăm ca această echipă vișinie să înceapă cu Rapid, dar eu cred că este anul vișiniului în fotbalul românesc în 2024

Gigi Becali nu le dă nicio șansă celor de la CFR Cluj nici cu Mutu pe bancă. Discurs spumos la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT