Life

Ce decizie a luat prințul Harry dupa ce a aflat că tatăl sau, Regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer

Ce decizie a luat prințul Harry dupa ce a aflat că tatăl sau, Regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer? Anunțul a venit în urmă cu puțin timp.
05.02.2024 | 23:10
Ce decizie a luat printul Harry dupa ce a aflat ca tatal sau Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer
Ce decizie a luat prințul Harry dupa ce a aflat că tatăl sau, Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea a fost diagnostic cu cancer. Ce decizie a luat fiul său, prințul Harry, la scurt timp după ce a primit această veste? Se pare că acesta își respectă într-adevăr tatăl.

Regele Charles a fost diagnostic cu cancer

Charles a devenit rege al Marii Britanii după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. Asta se întâmpla în urmă cu mai bine de un an de zile. Nimeni nu avea să știe însă ce veste tragică va urma.

ADVERTISEMENT

Deși părea că lucrurile merg bine la Casa Regală, iată că acum, Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer. Nici până acum nu s-a aflat însă despre ce formă de cancer este vorba.

Cert este că acesta a început în această săptămână un tratament. Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham, fără a fi prezentate și alte detalii legate de starea de sănătate a acestuia.

ADVERTISEMENT

Ce decizie a luat prințul Harry dupa ce a primit vestea

Și totuși ce decizie a luat prințul Harry după ce Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer? Se pare că acesta nu dorește să își lase tatăl singur într-o perioadă atât de dificilă.

O sursă apropiată prințului Harry a dezvăluit că ducele Sussex a luat deja legătura cu tatăl său. Cei doi ar fi vorbit deja despre diagnosticul primit și mai mult de atât, Harry urmează să ajungă în Marea Britanie în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

“Ducele a vorbit cu tatăl său despre diagnosticul său. El va călători în Marea Britanie pentru a o vedea pe Majestatea Sa în zilele următoare”, a spus sursa citată, conform celor de la independent.co.uk.

În același timp, o altă sursă a mai dezvăluit pentru Page Six că Prințul Harry nu era deloc străin de situație. Mai exact, ducele de Sussex a fost ținut la curent constant în legătură cu starea de sănătate a tatălui său.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte de a se afla că Regele Charles are cancer, el a fost diagnosticat cu o prostată benignă, dar mărită. Iar Harry a vrut să știe ce se întâmplă cu tatăl său. Acum, când lucrurile sunt clare, ducele de Sussex se pregătește de plecare.

În ceea ce o privește pe Meghan Markle, nu este încă clar dacă aceasta va ajunge în Marea Britanie. Cu atât mai puțin, nu este clar nici dacă cei doi copii ai cuplului, prințul Archie și prințesa Lilibet, se vor întoarce la rândul lor aici.

ADVERTISEMENT