Life

Ce diferenţă de vârstă există între Jador și noua lui iubită, Oana Ciocan. Artistul este mai mare

Care este diferența de vârstă dintre Oana Ciocan și Jador. Concurentul de la Survivor România All Stars 2024 este mai mare.
14.02.2024 | 14:38
Ce diferenta de varsta exista intre Jador si noua lui iubita Oana Ciocan Artistul este mai mare
Ce diferență de vârstă există între Jador și Oana Ciocan. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador și-a recunoscut public dragostea pentru Oana Ciocan și nu mai este niciun secret că se iubesc. Cei doi s-au cunoscut chiar la vizita medicală pentru Survivor România 2024, iar acum publicul așteaptă să-i vadă lângă ceilalți.

Ce diferență de vârstă există între Oana Ciocan și Jador

După mai multe dezamăgiri în dragoste și o despărțire dureroasă anul trecut, s-a aflat că Jador s-a îndrăgostit din nou. Cea care i-a furat inima este Oana Ciocan, pe care a cunoscut-o la vizita medicală pentru Survivor România All Stars 2024.

ADVERTISEMENT

Dragostea este atât de mare încât artistul, conform informațiilor obținute de FANATIK, artistul chiar i-a propus tinerei să se mute la el acasă și să locuiască alături de mama sa.

Mai mult de atât, de dorul ei, cântărețul ar fi dat cu piciorul locului de la Survivor All Stars și și-a pus tot Pro TV-ul în cap. Producătorii i-ar fi promis că i-o aduc pe Oana în competiție, dar acesta lucru nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, a încălcat regulamentul și a fost descalificat din competiție. Acest lucru demonstrează că Jador este cu adevărat îndrăgostit de Oana Ciocan și nu ține cont de nimic când vine vorba despre iubirea lui.

Nici diferența de vârstă nu are importanță pentru vedetă, căci, de menționat este faptul că Jador este cu doi ani mai mare decât iubita lui. Acesta are 28 de ani, în timp ce tânăra a împlinit 26 de ani în luna septembrie a anului trecut.

ADVERTISEMENT

I-a dedicat o piesă

Fire discretă de obicei, Jador chiar a scris o piesă pentru Oana Ciocan și a cântat-o în fața tuturor la Survivor România All Stars. El și-a dorit să se știe de la el cât de mult ține la fosta concurentă de la Războinici.

„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna”, sunt versurile cântate de Jador.

ADVERTISEMENT

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana. Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău! Nu că mă laud, dar fac cea mai frumoasă muzică. Cele mai frumoase cuvinte. Lăsați-mă să mă laud cu muzica mea! Sunt cel mai bun”, a mai spus artistul, conform cancan.ro. 

ADVERTISEMENT