Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce mesaj i-a transmis Edi Iordănescu lui Robert Niţă după Kosovo – Israel 1-0: “Mi-a scris la ora 2:50 şi şi-a cerut scuze!”

Selecționerul Edi Iordănescu i-a transmis un mesaj lui Robert Niță în miez de noapte. Totul s-a întâmplat după ce Kosovo a învins-o cui 1-0 pe Israel.
17.11.2023 | 22:04
Ce mesaj ia transmis Edi Iordanescu lui Robert Nita dupa Kosovo  Israel 10 Mia scris la ora 250 si sia cerut scuze
Ce mesaj i-a transmis Edi Iordănescu lui Robert Niţă după Kosovo - Israel 1-0: “Mi-a scris la ora 2:50 şi şi-a cerut scuze!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Robert Niță a făcut o dezvăluire uluitoare în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul atacant a povestit ce discuție a avut în miez de noapte cu selecționerul Edi Iordănescu după Kosovo – Israel 1-0.

Edi Iordănescu i-a dat mesaj lui Robert Niță după Kosovo – Israel: „Suntem mai aproape să ne facem treaba”

Robert Niță a anticipat faptul că Israel se va încurca în Kosovo. Rezultatul o aduce mai aproape pe România de prima ei calificare la un Campionat European după opt ani de secetă. „Tricolorii” au nevoie doar de un egal pentru a merge la turneul final, sâmbătă, în Ungaria, acolo unde se va disputa duelul cu selecționata lui Alon Hazan.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am mare prietenie cu Edi Iordănescu. Am coincis în perioada junioratului la Steaua. Și, ca fiecare copil care a făcut junioratul, ne salutăm. Și i-am dat mesaj. I-am spus că Israel nu va bate Kosovo.

Mi-a dat apoi el un mesaj, mi-a zis ca s-a uitat la emisiune și cica ‘Să ne ajute Domnul să ai gura aurită’. I-am dat mesaj și i-am spus ‘Uite a ieșit bine, Doamne ajută încă un pas spre calificare’.

ADVERTISEMENT

Mi-a răspuns la 02:50 noaptea, ‘îmi cer scuze că te deranjez, acum am terminat analiza cu colaboratorii mei’. După meci, a durat până au scos ăia fazele și la 02:50 mi-a dat mesaj ‘Îmi cer scuze că te deranjez, Doamne ajută, suntem mai aproape să ne facem noi treaba’”, a dezvăluit Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cum va juca Edi Iordănescu contra Israelului

Cristi Coste a dezvăluit care sunt „tricolorii” siguri de un post de titular în meciul de la Felcsut cu Israel„Din ce știu eu sunt opt jucători bătuți în cuie. În rest se va mai gândi. Urmează și antrenamentul oficial în această seară, conferința de presă la care vor fi alături de selecționer doi jucători.

ADVERTISEMENT

Deobicei e doar unul: Ianis Hagi și Radu Drăgușin. Încă un indiciu că Ianis Hagi va fi titular. 95% din jucătorii care vin la conferință sunt titulari și nu este o coincidență că va veni deseară. Nu știu încă unde va juca, probabil nici Edi nu știe încă pentru că nu e decis sistemul: 4-3-3 sau 4-2-3-1, apropo de faptul că abordăm meciul să câștigăm. Repet, se joacă la victorie, nu se joacă la egal”.

HORIA IVANOVICI te așteaptă în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la cea mai tare emisiune de sport din România: FANATIK SUPERLIGA, ce poate fi urmărită LIVE doar pe FANATIK.RO. Reluarea emisiunii este în fiecare zi de emisie, de la ora 17:30, în premieră pe Facebook și Youtube. Duminica aceasta, tot de la ora 10:30, vom avea o ediție specială a emisiunii, după meciul Israel – România, care ne poate duce la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj i-a transmis Edi Iordănescu lui Robert Niţă după Kosovo - Israel 1-0: “Mi-a scris la ora 2:50 şi şi-a cerut scuze!”