Fotbal intern

Ce pregătesc Ionel Gane și Toni Petrea pentru Dinamo – FCSB. Cum arată echipele de start

02.02.2021 | 23:45
Ce pregatesc Ionel Gane si Toni Petrea pentru Dinamo  FCSB Cum arata echipele de start
ADVERTISEMENT

Dinamo și FCSB joacă miercuri de la ora 20:45 pe stadionul “Ștefan cel Mare” al doilea “Derby de România” al sezonului. FCSB este favorita acestui meci, având un lot numeric și valoric superior rivalilor. În plus, la Dinamo continuă problemele financiare, fanii fiind singurii care mai aduc bani la echipă. 

Însă, nu joacă bugetele și salariile, iar meciul de miercuri seară se anunță unul foarte interesant, mai ales că fanii din programul DDB au adunat 55.000 de euro, bani pe care îi dau ca primă pentru jucători în cazul unei victorii.

ADVERTISEMENT

Ce pregătesc Ionel Gane și Toni Petrea pentru Dinamo – FCSB. Echipele de start

Anton Petrea l-a pierdut pe Dennis Man săptămâna trecută, însă nu duce lipsă de soluții în atac. În plus, la FCSB revine Olimpiu Moruțan printre titlulari, jucător care a arătat o mare poftă de joc după ce a intrat cu Poli Iași, după accidentare.

De cealaltă parte, singura dilemă a lui Ionel Gane a fost în banda dreaptă la mijlocul terenului unde a avut de ales între Andreas Mihaiu și Geani Crețu. În cele din urmă, l-a ales pe al doilea, care are șanse mari de a fi titluarizat.

ADVERTISEMENT

Echipele de start în derby: 

FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Radunovici – Moruțan, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Tănase, Coman. Antrenor: Toni Petrea

Dinamo (4-4-2): Eșanu – Sorescu, Ehmann, Puljic, Steliano – Geani Crețu, Răuță, Anton, Fabbrini – Nemec, Gueye. Antrenor: Ionel Gane

ADVERTISEMENT

Vali Crețu revine în “primul 11” după patru etape!

Vali Crețu revine printre titulari la roș-albaștrii după patru etape la rând în care postul a fost acoperit de Ovidiu Popescu. Restul liniei defensive rămâne neschimbat cu Cristea și Miron în centrul defensivei și Radunovic pe postul de fundaș stânga.

La mijloc, FCSB se va baza pe Moruțan, cu o mare poftă de joc, Șut și Darius Olaru, iar în atac avem cristalizată noua formulă după transferul lui Dennis Man la Parma: Octavian Popescu, Florin Tănase, Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Teren dificil în Șoseaua Ștefan cel Mare

De cealaltă parte, Deian Sorescu, Ehmann, Puljic și Steliano Filip joacă pe linia de fund. La mijloc, Dinamo are doi jucători de mare experiență: Anton și Fabbrini, iar în atac Adam Nemec și Magaye Gueye speră să le facă probleme roș-albaștrilor.

Un factor important îl va reprezenta starea terenului de joc. FANATIK a publicat imagini cu 48 de ore înainte de meci și suprafața de joc se prezintă în condiții destul de dificile pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

  • 47 de goluri a marcat FCSB în acest sezon
  • 9 înfrângeri a adunat Dinamo în actuala stagiune

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 4,35 este cota pentru „FCSB marchează din penalty”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT