Sport

Ce reacție surpriză a avut Mihai Rotaru pe stadion după victoria cu Elveția!

Mihai Rotaru a susţinut naţionala României de pe stadion la meciul cu Elveţia. Adrian Ilie a dezvăluit dorinţa patronului de la Universitatea Craiova pentru Euro 2024.
23.11.2023 | 09:20
Ce reactie surpriza a avut Mihai Rotaru pe stadion dupa victoria cu Elvetia
Ce reacție surpriză a avut Mihai Rotaru pe stadion după victoria cu Elveția. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România s-a calificat en-fanfare la Euro 2024. “Tricolorii” au câştigat cu 1-0 meciul cu Elveţia şi au încheiat pe locul 1 în grupa preliminară, cu 5 puncte avans în faţa favoritei clare din grupă.

Ce reacție surpriză a avut Mihai Rotaru pe stadion după victoria cu Elveția!

Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova, a fost prezent în tribune la meciul România – Elveţia şi a văzut meciul cu Adrian Ilie. Patronul oltenilor i-a spus fostului internaţional român că echipa sa are şansa de a da cât mai mulţi jucători la naţională:

ADVERTISEMENT

“Mă bucur că toţi oamenii din fotbal au susţinut echipa naţională. Ştiţi ce mi-a spus Mihai Rotaru după meci? «Acum avem şi noi şansa să dăm câţiva jucători la echipa naţională. Poate, dacă joacă bine.»

Există emulaţia asta, toate echipele se gândesc să dea cât mai mulţi jucători la echipa naţională. Prima dată se gândesc patronii. Toţi se gândesc ca din iarnă să îşi facă echipele.

ADVERTISEMENT

Toţi vor să câştige acum campionatul, după ce am reuşit să ne calificăm la Euro 2024 şi după evoluţia de aseară.”, a povestit Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

Rotaru l-a contestat pe Edi Iordănescu la începutul campaniei de calificare: “Eu nu cred că va termina nici pe locul 3”

Mihai Rotaru a fost unul dintre contestatarii lui Edi Iordănescu la începutul campaniei de calificare pentru Euro 2024 după ce selecţionerul a decis ca nume precum Alex Mitriţă sau Andrei Ivan să nu mai facă parte din nucleul naţionalei:

ADVERTISEMENT

„N-aș vrea să comentez deciziile emoționale ale selecționerului, dar am pus pariu cu jurnaliști și oameni din presă că Universitatea nu va mai avea jucători la prima reprezentativă cât timp va fi domnul Edi.

Totul a plecat de la momentul petrecut în urmă cu două acțiuni, când mi-am expus un argument în mod politicos. Imediat, toți jucătorii de la Craiova au stat în tribună.

ADVERTISEMENT

Nu cred în viitorul echipei naționale cu Edi Iordănescu. Eu nu cred că va termina nici pe locul 3. Sunt deciziile dânsului, dar asta este opinia mea. Știu cum funcționează relațiile interumane acolo. El vorbește despre forța grupului, dar nu știe ce înseamnă forța grupului, pentru că nu el o gestionează”, a spus Mihai Rotaru la vremea respectivă.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Reacţia lui Mihai Rotaru după victoria cu Elveţia

ADVERTISEMENT