Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce relație specială are Radu Drăgușin cu Cristiano Ronaldo. „Stătea într-un colt și l-a chemat la poză. O mașină!”

Radu Drăguşin şi Cristiano Ronaldo au fost colegi la Juventus. Florin Manea a povestit la FANATIK SUPERLIGA ce relaţie a avut fundaşul cu superstarul portughez.
03.02.2024 | 11:26
Ce relatie speciala are Radu Dragusin cu Cristiano Ronaldo Statea intrun colt si la chemat la poza O masina
Ce relație specială are Radu Drăgușin cu Cristiano Ronaldo. „Stătea într-un colt și l-a chemat la poză. O mașină!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin a devenit la începutul lunii ianuarie cel mai scump jucător român vândut vreodată. Tottenham a plătit 26 de milioane de euro pentru fundaşul celor de la Genoa.

Ce relație specială are Radu Drăgușin cu Cristiano Ronaldo

Radu Drăguşin a crescut la Juventus, acolo unde a fost coleg şi cu Cristiano Ronaldo. La FANATIK SUPERLIGA, Florin Manea a vorbit despre relaţia pe care a avut-o Ronaldo cu Drăguşin la Tottenham:

ADVERTISEMENT

“Eu cred că poate pleca pe 80-100 de milioane. Sunt din nou în emisiune şi prezic. Am mai fost în 2018 la o emisiune şi am spus că va ajunge la Tottenham.

Radu se va impune la Tottenham. La modul cum se pregăteşte, cum mănâncă… Eram ieri cu el şi cu fratele meu, avea un inel pe mână. 

ADVERTISEMENT

“De Ronaldo îmi spunea că e «maşină»”

«Ce e cu inelul ăla?». Îi măsoară toate chestiile, cât mănâncă, cât doarme. Este foarte preocupat de cum mănâncă, cum se odihneşte, cum se antrenează… Un jucător care are mentalitatea asta de profesionist pe care a văzut-o la Ronaldo, la Chiellini, n-are cum să nu ajungă. 

De Ronaldo îmi spunea că e «maşină». Cum se antrenează, cum mănâncă. Îmi spunea că e o «maşină». Ştiu că sunt celebre astea cu Ronaldo, dar îmi spunea că rămânea după meci o oră şi făcea recuperare, criosaună.

ADVERTISEMENT

“Era un copil când au câştigat Cupa Italiei. L-au chemat Ronaldo şi Chiellini să facă poză cu ei”

Era o «maşină», cum mănâncă, cum se antrenează. S-a inspirat de la Ronaldo, normal. Era un copil când au câştigat Cupa Italiei. L-au chemat Ronaldo şi Chiellini să facă poză cu ei, cu Cupa. 

Mă bucur că după ce a semnat cu Totttenham l-a sunat sau i-a dat mesaj Alvaro Morata. Atâta lume care îl urmăreşte. Este un băiat care a muncit şi merită tot ce i se întâmplă.

ADVERTISEMENT

De aia sunt de multe ori… Acum, aşa cum mi-ai spus, mi s-a schimbat viaţa şi nu mai vreau să mă cert cu nimeni. Dar de mai multe ori eu am luat foc pentru că ştiam că nu merită toate aceste cuvinte Radu”, a spus Florin Manea.

Ce relație specială are Radu Drăgușin cu Cristiano Ronaldo

ADVERTISEMENT