Sport

Ce s-a întâmplat cu vila de 4,4 milioane de euro a Simonei Halep de la Snagov? Fotografii spectaculoase

Agenția imobiliară care s-a ocupat de vânzarea locuinței Simonei Halep a anunțat ce s-a întâmplat cu vila de 4,4 milioane de euro de la Snagov.
19.12.2023 | 00:15
Ce s-a întâmplat cu vila de 4.4 milioane de euro a Simonei Halep de la Snagov
ADVERTISEMENT

Simona Halep trece printr-o perioadă foarte grea după cazul de dopaj. Fostul număr 1 WTA s-a stabilit în Dubai și încearcă să își recapete cariera de tenis după ce a făcut apel la TAS. Între timp, vila de 4,4 milioane de euro de la Snagov a fost pusă la vânzare, iar agenția imobiliară cu care colaborează Halep a anunțat ce s-a întâmplat cu locuința.

Ce s-a întâmplat cu vila de 4,4 milioane de euro a Simonei Halep de la Snagov?

Agenția imobiliară cu care colaborează fostul număr 1 WTA a anunțat că vila Simonei Halep de la Snagov a fost vândută. Nu se specifică dacă s-a obținut prețul cerut inițial, de 4,4 milioane de euro, dar în mod sigur tranzacția se apropie de această sumă.

ADVERTISEMENT
vila halep snagov
Anunțul agenției imobiliare că a vândut vila Simonei Halep de la Snagov

În această locuință de lux, cu o suprafață de 420 mp, 9 camere, 7 băi și 7 dormitoare, a locuit Simona Halep (32 de ani) cu fostul soț, Toni Iuruc (44 de ani). Locuința este una de vis, unde toate dormitoarele au vedere către lac. Are piscină, sală de fitness și chiar un teren de tenis, construit la cererea Simonei Halep pentru a se antrena și acasă.

Simona Halep, înaintea audierii de la TAS

Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenis de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) pentru o dublă încălcare a programului anti-doping. În timpul US Open 2022, românca a fost testată pozitiv cu roxadustat. În timp ce în luna mai a acestui an, sportiva a fost notificată că i s-au descoperit „nereguli” în pașaportul biologic.

ADVERTISEMENT

După ce a atacat decizia la TAS, forul de la Lausanne a anunțat că audierea Simonei Halep va avea loc în perioada 7-9 februarie 2024. Campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 a recunoscut că ultimul an a fost extrem de dificil.

„A trecut deja mai mult de un an, iar în fiecare zi l-am simțit foarte dureros, plin de emoții. A fost un șoc pentru mine când am primit scrisoarea că la proba mea de urină, doar proba mea de urină, rezultatul a ieșit pozitiv.

ADVERTISEMENT

Știu că nu am greșit cu nimic și știu că sunt curată”, a declarat Simona Halep, potrivit Euronews. Simona Halep luptă la TAS pentru anularea deciziei și pentru o micșorare a pedepsei.

Simona Halep, mesaj tulburător înaintea audierii de la TAS: “Va fi finalul carierei mele”

De cealaltă parte, cel mai probabil, ITIA va milita pentru ca Simona Halep să primească o suspendare de 6 ani. Dar și ca rezultatele înregistrate de româncă în perioada 8 martie – 7 octombrie 2022 să fie anulate. Fostă lideră WTA, Simona Halep a anunțat cu resemnare că menținerea suspendării de 4 ani ar putea reprezenta sfârșitul carierei.

ADVERTISEMENT

„Am fost mereu împotriva dopajului. Patru ani înseamnă mult la vârsta mea. Dacă vor fi patru ani, nu știu cum mă voi descurca. Probabil va fi finalul carierei mele”, a mai spus Simona Halep, în interviul pentru Euronews.

Apelul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne reprezintă ultima cale de atac a Simonei Halep. Românca speră să primească un verdict favorabil. Mai ales că Patrick Mouratoglou și-a asumat vina pentru suplimentul contaminat ingerat de Simona Halep.

ADVERTISEMENT
Tags: