Life

Primele imagini de la emisiunea lui Dan Negru. Cum arată platoul de la Jocul Cuvintelor

Jocul cuvintelor, emisiunea prezentată de Dan Negru la Kanal D, va avea premiera pe 20 aprilie 2022. Cum arată platoul în care se va desfășura show-ul?
14.04.2022 | 14:00
Primele imagini de la emisiunea lui Dan Negru Cum arata platoul de la Jocul Cuvintelor
Platoul emisiunii Jocul Cuvintelor a fost finalizat. Foto: Colaj Fanatik/ Kanal D
ADVERTISEMENT

După o lungă colaborare cu Antena 1, Dan Negru a semnat cu Kanal D. Acum, celebrul prezentator va prezenta un quiz-show de care este foarte încântat. Platoul emisiunii Jocul Cuvintelor a fost amenajat și își așteaptă concurenții.

Cum arată platoul emisiunii Jocul Cuvintelor

Jocul Cuvintelor promite să fie cel mai simplu și ușor quiz-show din istoria televiziunii române. Emisiunea prezentată de Dan Negru va avea premiera pe 20 aprilie, la ora 22:30. 

ADVERTISEMENT

Concursul va fi difuzat trei zile pe săptămână, de miecuri până vineri. Platoul unde Jocul Cuvintelor se desfășoară a fost creat special pentru această producție și îndeplinește cele mai înalte standarde tehnologice.

platoul emisiunii jocul cuvintelor
Așa arată platoul emisiunii Jocul Cuvintelor.
Foto: Kanal D

Jocul Cuvintelor cu Dan Negru este concurs de cultură generală dedicat întregii familii. Toți cei aflați în fața micilor ecrane își vor putea antrena mintea, căutând, la rândul lor, definițiile oferite de prezentatorul show-ului.

ADVERTISEMENT

În fiecare ediție difuzată de Kanal D, cinci concurenți își vor testa cunoștințele de vocabular și spontaneitatea, iar răspunsurile le vor aduce premii în bani. Pentru a oferi soluțiile celor 14 definiții enunțate de Dan Negru, aceștia vor avea la dispoziție numai 4 minute.

Pentru a afla numele emisiunii, „regele audiențelor” a lansat o provocare pentru fanii lui. Asemenea desfășurării concursului, el a oferit două definiții și i-a invitat pe cei de acasă să descopere cuvintele potrivite.

ADVERTISEMENT

Publicul a reacționat rapid și a ajuns la concluzia ca noua producție prezentată de Dan Negru va purta numele de Jocul cuvintelor.

Ce spune Dan Negru despre noua sa emisiunea de la Kanal D

Cu ocazia aniversării a 51 de ani de viață, vedeta Kanal D a oferit detalii prețioase despre Jocul Cuvintelor. Dan Negru are mari așteptări de show-ul de cultură generală și de la viitorii concurenți.

ADVERTISEMENT

Este îngrijorat de faptul că foarte puține quiz-show-uri au fost produse în ultimii ani în România, însă se așteaptă că emisiunea lui să capteze atenția publicului.

Atunci când a făcut primele declarații despre Jocul Cuvintelor, moderatorul spunea că țara noastră este singura care a dat la o parte formatele de acest tip, deși acestea pot înregistra audiențe semnificative. Drept exemplu a dat Statele Unite ale Americii, unde quizz-urile și știrile sunt cele mai de succes programe de televiziune.

De asemenea, în ciuda laudelor pe care le primește, Dan Negru nu se consideră deloc unul dintre cei mai buni oameni de televiziune din România. Spune despre el că este un prezentator care a știut să-și facă bine meseria și își dorește să poată face acest lucru în continuare deoarece mai are multe de arătat.

Jocul Cuvintelor este pariul pe care vedeta îl pune la Kanal D. E de părere că singura diferența dintre maimuțe și oameni este că cei din urmă au cultură generală. Tocmai acest lucru își dorește să-l aducă la televizor.

Este o schimbare majoră față de ultimele emisiuni pe care le-a moderat la Antena 1, însă afirmă că fără schimbare nu există succes. Dan Negru i-a invitat pe oamenii care un vocabular vast și care vor să-și demonstreze inteligența să ia parte la jocurile minții și să-și depășească limitele.

ADVERTISEMENT
Tags: