Sport

Pavol Safranko, atacantul dorit de FCSB, a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe. A fost prezentat oficial. Update exclusiv

Sepsi Sf. Gheorghe pregătește un transfer spectaculos după plecarea lui Bogdan Mitrea la Universitatea Craiova. Covăsnenii speră să îl ia pe Pavol Safranko, atacant dorit și de FCSB.
25.08.2022 | 19:05
Pavol Safranko atacantul dorit de FCSB a semnat cu Sepsi Sfantu Gheorghe A fost prezentat oficial Update exclusiv
Pavol Safranko, Bogdan Mitrea şi mai mulţi jucători de la Sepsi, se bucură după un gol marcat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-08-2022
18:50

Pavol Safranko a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Atacantul slovac în vârstă de 27 de ani a fost prezentat oficial în celor din urmă la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Safranko revine la covăsneni după doar 13 luni. 

Sepsi Sf. Gheorghe și-a vândut căpitanul la Universitatea Craiova. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Bogdan Mitrea va semna cu echipa lui Mirel Rădoi după ce oficialii oltenilor au fost de acord să achite clauza de reziliere de 250.000 de euro a fundașului central.

Ce transfer pregăteşte Sepsi după plecarea lui Mitrea la U Craiova! Covăsnenii sper să îl ia pe Safranko

După plecarea lui Mitrea, Sepsi pregătește un transfer spectaculos. Covăsnenii speră să îl readucă pe atacantul Pavol Safranko, dorit și de FCSB. Fotbalistul slovac a rămas liber de contract după despărțirea de echipa sud-africană Mamelodi Sundowns.

ADVERTISEMENT

Mutarea depinde și de rezultatul meciului Viking – FCSB, din returul play-off-ului din Conference League, roș-albaștrii fiind în căutarea unui atacant. Iar dacă formația lui Nicolae Dică va prinde grupele europene, șansele de a-l semna pe Safranko cresc.

Dioszegy: “Se simte ca acasă la Sf. Gheorghe, dar mâine a spus că ne va da răspunsul”

Patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegy, a declarat pentru FANATIK că a avut discuții cu Pavol Safranko și situația atacantului se va clarifica vineri, când este așteptat un răspuns al fotbalistului:

ADVERTISEMENT

“Cu Pavol Safranko discutăm de mult timp. El se simte ca acasă la Sf. Gheorghe, dar mâine a spus că ne va da răspunsul. Deci, mâine (n.r. vineri) vom ştii exact dacă putem să îl luăm sau nu”, a spus Dioszegy pentru FANATIK

Transferul lui Mitrea la Craiova eliberează o sumă importantă de bani pentru salariul lui

Mai mult decât atât, plecarea lui Bogdan Mitrea de la Sepsi Sf. Gheorghe eliberează o sumă importantă de bani pentru salariul lui Pavol Safranko, mai ales că atacantul nu este un fotbalist deloc ieftin.

ADVERTISEMENT

FCSB este în căutarea unui atacant, iar Gigi Becali a promis încă două transferuri dacă echipa sa prinde grupele Conference League. Aşadar, de meciul cu Viking poate depinde şi alegerea lui Safranko.

Sepsi, profit de 580.000 de euro cu Pavol Safranko! Covăsnenii îl pot readuce gratis

În dimineaţa zilei de joi, sud-africanii de la Mamelodi Sundowns, cei care au plătit 700.000 de euro anul trecut celor de la Sepsi pentru transferul lui Pavol Safranko, au anunţat că atacantul slovac este liber de contract.

ADVERTISEMENT

Sepsi a făcut un profit frumos cu atacantul slovac. A fost transferat în anul 2019 de la Aalborg pentru 120.000 de euro şi doi ani mai târziu, vândut pentru 700.000 de euro. În această vară, Safranko se poate întoarce gratis la Sf. Gheorghe.

  • 27 de ani are Pavol Safranko
  • 800.000 de euro este cota de piaţă a slovacului 
ADVERTISEMENT