Fotbal international

Cel mai bun prieten al lui Cristiano Ronaldo, scenariu șocant pentru finala Cupei Mondiale. Cum ar fi fost făcute jocurile pentru Messi: ”Francezii au fost otrăviți”

Un prieten al lui Cristiano Ronaldo a lansat o ipoteză neverosimilă conform căreia jucătorii Franței au fost otrăviți intenționat înaintea finalei Cupei Mondiale.
18.12.2022 | 18:42
Cel mai bun prieten al lui Cristiano Ronaldo scenariu socant pentru finala Cupei Mondiale Cum ar fi fost facute jocurile pentru Messi Francezii au fost otraviti
Un prieten al lui Cristiano Ronaldo a lansat o ipoteză neverosimilă conform căreia jucătorii Franței au fost otrăviți intenționat înaintea finalei Cupei Mondiale. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Selecționerul Didier Deschamps a avut mai mulți jucători cu probleme medicale din cauza unui virus înaintea meciului cu Argentina.

Variantă halucinantă pentru finala Cupei Mondiale din partea unui prieten al lui Cristiano Ronaldo

Jurnalistul britanic Piers Morgan, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cristiano Ronaldo, a făcut o postare pe rețelele de socializare în timpul finalei Cupei Mondiale prin care a pus pe tapet o problemă îngrijorătoare.

ADVERTISEMENT

Conform acestuia, jucătorii Franței care au contractat virusul pe timpul turneului final din Qatar ar fi fost de fapt otrăviți intenționat, în încercarea de a ușura drumul Argentinei și al lui Leo Messi către titlul mondial.

”Nu a fost un virus, echipa franceză a fost otrăvită în mod deliberat”, a scris Morgan, pe contul de Twitter, încercând să explice evoluția modestă avută de trupa lui Deschamps în prima repriză a finalei împotriva Argentinei.

ADVERTISEMENT

Informația este cu adevărat cutremurătoare dacă se dovedește că este adevărată. Jurnalistul britanic este de părere că șefii de la FIFA, precum și organizatorii Cupei Mondiale, își doresc extrem de tare ca Messi să câștige trofeul la ultima sa apariție la o Cupă Mondială.

Piers Morgan acuză penalty-ul acordat Argentinei

Probleme de sănătate în echipa Franței au început înainte de semifinala împotriva Marocului. Mijlocașul Adrien Rabiot și fundașul central Dayot Upamecano au ratat confruntarea din cauza unor probleme cu un virus, dar înlocuitorii lor au ajutat-o pe campioana mondială en-titre să ajungă în finală.

ADVERTISEMENT

Nervii lui Didier Deschamps au fost întinși la maxim în această săptămână, când au fost confirmate alte cazuri de virus în lot. Raphael Varane, Kingsley Coman și Ibrahima Konate au fost afectați, ceea ce, fără îndoială, a împiedicat pregătirea echipei.

În plus, jurnalistul Piers Morgan a pus tunurile pe arbitrul polonez Szymon Marciniak pentru penalty-ul din care Leo Messi a deschis scorul și a devenit primul jucător din istorie care a înscris în toate fazele la o ediție de turneul final.

ADVERTISEMENT

”Nu a fost penalty”, a scris acesta pe contul de Twitter. În minutul 23, Angel di Maria a pătruns în partea stângă talonat de Ousmane Dembele, iar la un moment dat s-a împiedicat în picioarele francezului, iar Marciniak a arătat punctul cu VAR fără să ceară intervenția arbitrajului video.

ADVERTISEMENT