Fotbal international

Cel mai devotat fan de la Campionatul Mondial. A parcurs peste 7.000 de kilometri pentru a vedea semifinala istorică dintre Maroc și Franța. Video

Fanii naționalei Marocului au luat cu asalt Qatarul pentru a fi prezenți la semifinala cu Franța de la Campionatul Mondial, iar încrederea este la cote maxime.
14.12.2022 | 22:00
Cel mai devotat fan de la Campionatul Mondial A parcurs peste 7000 de kilometri pentru a vedea semifinala istorica dintre Maroc si Franta Video
Fanii naționalei Marocului au luat cu asalt Qatarul pentru a fi prezenți la semifinala cu Franța de la Campionatul Mondial, iar încrederea este la cote maxime. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Trupa lui Walid Regragui a scris istorie la turneul final și a devenit prima formație africană ajunsă în careul de ași.

Semifinala cu Franța, prilej de sărbătoare pentru un fan din Maroc

Performanța reprezentativei Marocului la Campionatul Mondial din Qatar a stârnit un entuziasm fără margini în țară și zeci de mii de fani și-au luat bilete pentru a ajunge să vadă pe viu semifinala cu Franța.

ADVERTISEMENT

Unul dintre suporterii veniți special de acasă pentru a fi alături de marea surpriză a turneului final a dezvăluit că a bătut peste 7.000 de kilometri, atât câte este distanța dintre Rabat și Doha, și speră într-o nouă minune a favoriților.

”Abia am venit în Qatar. Am ajuns ieri (n.r. – marți) special pentru semifinala cu Franța. Sunt foarte nervos din cauza meciului, este o partidă mare pentru noi. Normal că visez la finala Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

Am trecut de Croația, Belgia, Spania, Portugalia, nu ar fi o surpriză. Avem o echipă bună. Cred că astăzi vom învinge în prelungiri sau la loviturile de departajare”, a dezvăluit suporterul marocan.

Secretul succesului pentru naționala Marocului

Întrebat de unde vine această unitate de grup arătată de formația Marocului, fanul a dezvăluit că totul i se datorează selecționerului Walid Regragui care a reușit să țină strâns vestiarul și să formeze o echipă în care să nu existe vedete.

ADVERTISEMENT

”Nu știu, poate din cauza armoniei. Antrenorul este nou, a unit echipa și lumea îl urmează cu inima. Această echipă nu a avut întotdeauna jucători buni, dar acum avem o echipă bună. De aceea am ajuns atât de departe”, a declarat el.

Presa internațională a anunțat că la semifinală vor fi aproximativ 30.000 de suporteri marocani pe Al Bayt Stadium din Al Khor, față de cei 5.000 de francezi care s-au anunțat, iar fanul intervievat a confirmat informația: ”Da, vom fi mulți și vom fi foarte gălăgioși”.

ADVERTISEMENT

Federaţia Marocană de Fotbal a pus la dispoziţia fanilor 13.000 de bilete gratis, disponibile la ambasada din Doha. Astfel, iar suporterii care nu şi-au cumpărat tichete şi nu au avut alte posibilităţi, au primit o şansă bună de a prinde un tichet gratis la meciul istoric.

ADVERTISEMENT
Tags: