Sport

Cele mai tari imagini din cantonamentul lui FCSB. Priveliște superbă de la hotelul de lux din Belek. Foto

Jucătorii FCSB-ului au parte de cele mai bune condiții la complexul de lux Regnum Carya din Belek. Cele mai tari fotografii din cantonamentul vicecampioanei României.
10.01.2023 | 12:10
8-20 ianuarie e perioada în care FCSB efectuează stagiul de pregătire din Antalya. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB are parte de un super cantonament în Antalya, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Turcia. Jucătorii se bucură din plin de facilități, mai ales că hotelul Regnum Carya le este casă în timp de aproape două săptămâni.

Imagini din cantonamentul FCSB de la Regnum Carya, Belek

Jucătorii lui Mihai Pintilii trag tare în stagiul de pregătire din Turcia și vor disputa două meciuri amicale, cu Pogon Szczecin, pe data de 15 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României) și cu Rakow Czestochowa, pe data de 16 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României).

ADVERTISEMENT

Până atunci, fotbaliștii au parte de o pregătire spartană, alături de Thomas Neubert, care a fost sărbătorit chiar în cantonament cu ocazia zilei sale de naștere.

Imaginile de la hotelul FCSB sunt cu adevărat spectaculoase, iar hotelul și baza de pregătire arată extraordinar. Cei care au venit pentru prima oară la Belek cu FCSB au fost și mai impresionați de complexul de cinci stele.

ADVERTISEMENT
Așa arată complexul de lux al FCSB de la Belek. 5 terenuri de iarbă, terenuri de golf, piscine și săli de forță de ultimă generație
Așa arată complexul de lux al FCSB de la Belek. 4 terenuri de iarbă, terenuri de golf, piscine și săli de forță de ultimă generație.

Omrani, Compagno și Octavian Popescu, imagini de la antrenamentele FCSB

Billel Omrani, Andrea Compagno și Octavian Popescu sunt printre jucătorii care au fost cei mai activi pe rețelele sociale în cantonamentul din Turcia și au fost mai multe imagini de la antrenamentele echipei.

Andrea Compagno la antrenamentul FCSB
Andrea Compagno la antrenamentul FCSB de la baza din interiorul hotelului Regnum Carya

Billel Omrani, Malcom Edjouma și Joyskim Dawa, brigada franceză de la FCSB, e nedespărțită chiar și la ședințele de pregătire.

ADVERTISEMENT
Billel Omrani, Malcom Edjouma și Joyskim Dawa, brigada franceză de la FCSB
Billel Omrani, Malcom Edjouma și Joyskim Dawa, brigada franceză de la FCSB

Jucătorii lui Mihai Pintilii, panoramă superbă de la hotelul din Belek

Complexul hotelului Regnum Carya arată senzațional atât pe timp de zi, cât mai ales pe timp de noapte. De la etajele superioare, priveliștea este cu atât mai frumoasă.

Priveliștea cu care se trezesc jucătorii FCSB la Belek
Priveliștea cu care se trezesc jucătorii FCSB la Belek

Ștefan Târnovanu a postat de asemenea o fotografie din camera din hotelul unde au stat și Galatasaray, Fenerbahce, naționala Turciei sau liderii G20.

ADVERTISEMENT
Ștefan Târnovanu, imagine de pe balconul camerei de hotel
Ștefan Târnovanu, imagine de pe balconul camerei de hotelȘtefan Târnovanu, imagine de pe balconul camerei de hotel

Ce facilități are hotelul Regnum Carya, „casa” FCSB

Complexul deține un centru spa luxos, saună, baie de aburi, trei piscine și camere cu vedere la Mediterană. Resortul are nu mai puțin de șapte restaurante diferite, dar și o piscină cu valuri.

Regnum Carya găzduiește și sesiuni de antrenament organizate de Fundația Real Madrid, iar baza de sportivă cuprinde trei terenuri de fotbal la standardele FIFA.

Și alte echipe importante au decis să își organizeze cantonamentul de iarnă aici: Chelsea, Werden Bremen, Rubin Kazan sau Hull City sunt alte cluburi care au călcat pragul acestui resort.


FCSB a mai stat aici în 2016, când gazdele le-au pregătit o surpriză jucătorilor: un concert ad-hoc.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „2 solist și sub 5,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT
Tags: