Sport

Thomas Neubert, sărbătorit în cantonamentul FCSB din Antalya: ”Împreună suntem o familie”. Video

Jucătorii și staff-ul de la FCSB i-au pregătit o surpriză lui Thomas Neubert în cantonamentul din Antalya, cu ocazia zilei de naștere.
09.01.2023 | 23:35
Thomas Neubert sarbatorit in cantonamentul FCSB din Antalya Impreuna suntem o familie Video
Jucătorii staff-ul celor de la FCSB i-au pregătit o surpriză lui Thomas Neubert în cantonamentul din Antalya, cu ocazia zilei de naștere. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României se pregătește în Turcia pentru partea a doua a sezonului din SuperLiga.

Surpriză pentru Thomas Neubert în cantonamentul din Antalya

Cu ocazia împlinii a 54 de ani, preparatorul fizic al echipei FCSB, Thomas Neubert, a fost sărbătorit de lotul ”roș-albaștrilor” în cantonamentul din Antalya.

Germanul a fost surprins când de la bucătărie a sosit un tort pe care scria ”Happy birthday, Tommy”, iar jucătorii și restul delegației s-au ridicat în picioare și au început să cânte ”Mulți ani trăiască”.

ADVERTISEMENT

Vizibil emoționat, Thomas Neubert a suflat în lumânările aflate în tort. Preparatorul fizic a postat filmulețul pe contul de Facebook și a scris: ”Mersi frumos băieți, împreună suntem o familie!!! FCSB = Steaua!!!”

Tommy Neubert se află la al doilea mandat la FCSB. Prima perioadă petrecută la ”roș-albaștrii” a fost între 4 decembrie 2015 și 11 iunie 2016, iar întoarcerea și-a făcut-o în 14 iulie 2020.

ADVERTISEMENT

FCSB a plecat fără Leo Strizu în Turcia

Jucătorii lui Mihai Pintilii au ajuns în Antalya, unde vor efectua un stagiu de pregătire în perioada 8-20 ianuarie, care cuprinde și două meciuri amicale, cu Pogon Szczecin, pe data de 15 ianuarie, ora 17:00 (16:00, ora României) și cu Rakow Czestochowa, pe data de 16 ianuarie, ora 17:00 (16:00, ora României).

FCSB a plecat în cantonamentul de iarnă pe care îl efectuează în Turcia, fără antrenorul Leo Strizu, iar managerul general Mihai Stoica a dezvăluit că sunt șanse mari ca acesta să nu mai continue la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali este cel care a luat decizia ca Leo Strizu să nu facă deplasarea în Antalya și să rămână la București. Astfel, de pregătirea echipei se va ocupa doar Mihai Pintilii, alături de staff-ul său.

Lucian Burchel, directorul Școlii Federale de Antrenori, s-a autosesizat și a anunțat că va declanșa o anchetă în acest caz și că va propune conducerii forului de specialitate schimbarea regulamentului, considerând că o echipă trebuie condusă de un tehnician cu licența PRO inclusiv în pregătiri.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „2 solist și sub 5,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT