Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cele mai tari pronosticuri pentru derby-ul Farul – Universitatea Craiova: „Va fi spectacol!”. Video exclusiv

Invitații de marcă de la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici au dat pronosticuri pentru derby-ul Farul - Universitatea Craiova, meci care va închide etapa a 24-a.
05.02.2023 | 18:32
Cele mai tari pronosticuri pentru derbyul Farul  Universitatea Craiova Va fi spectacol Video exclusiv
Cele mai tari pronosticuri pentru derby-ul Farul - Universiatea Craiova: „Va fi spectacol!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, invitații au prefațat inclusiv derby-ul Farul Constanța – Universitatea Craiova, meci care trage cortina peste etapa cu numărul 24 din SuperLiga.

Pronostic la derby-ul Farul Constanța – Universitatea Craiova

Farul Constanța și Universitatea Craiova vor închide runda a 24-a din sezonul regulat. Confruntarea este programată luni, 6 februarie, de la ora 20:00. Cele două formații vin după victorii importante, cu FCSB, scor 3-2, respectiv cu Hermannstadt, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului direct de la Ovidiu, echipa lui Gică Hagi este pe locul 2, cu 48 de puncte, în timp ce oltenii ocupă poziția a cincea, cu 41 de puncte.

„După victoria de la București, Farul trebuie să lege victorii. A fost 0-3 acasă cu CFR, în care CFR a fost foarte puternică și a acceptat înfrângerea. A venit la București și a câștigat 3-2 spectaculos. Acum urmează meciul cu CS Universitatea Craiova, echipa lui Neagoe, care a câștigat 2-0 acasă, alt entuziasm, Eugen stă pe bancă pentru că s-a rezolvat litigiul cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci spectaculos cred eu pentru că sunt două echipe cu atacuri foarte bune, cu o fază ofensive destul de eficace. Eu cred că acest meci va fi câștigat de apărare. Și la Craiova și la Farul sunt probleme în apărare. Deși au portari foarte buni, fundașii centrali au probleme, fundașii laterali nu sunt foarte bine structurați. Cine va greși mai puțin va câștiga”, a declarat Valeriu Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Cel mai interesant lucru la meciul ăsta e că sunt foarte mulți jucători români în teren susceptibili de selecționare la loturile naționale. Sunt două echipe care oferă foarte mari surprize în evoluția lor uneori. Dacă te-ai lua după penultimul meci al Farului și ultimul de anul trecut te gândeai că n-au nicio șansă la FCSB. Și uite că au jucat foarte bine și luat trei puncte”, a declarat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec, marele absent al derby-ului de la Ovidiu

Marele absent al confruntării de la Ovidiu va fi Denis Alibec, cel care a făcut un meci perfect pe Național Arena contra celor de la FCSB. Atacantul este însă suspendat după ce Horațiu Feșnic i-a arătat cartonașul galben pentru o simulare.

În tur, într-un meci jucat la Severin, cele două formații au oferit una dintre cele mai spectaculoase partide ale acestui sezon de SuperLiga. Universitatea Craiova s-a impus cu 4-3, chiar dacă la pauză, tabela de marcaj arăta 3-1 în favoarea „marinarilor”.

ADVERTISEMENT

„Nu uitați un amănunt important. Nu joacă Alibec. Are galben. Într-un fel joacă Farul cu mingile pe Alibec. Nu știu ce o să facă. Singura variantă de trimis sus acolo e Luis Munteanu. Luis Munteanu când joacă Alibec se duce mai în extremă, mai vine dintr-o parte”, a transmis jurnalistul Alin Buzărin.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Pentru că Alibec nu joacă, U Craiova este favorită”, a concluzionat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT