Sport

CFR Cluj, „ciocnire” cu Lazio la antrenamentul oficial. Ce decizie au luat italienii. Foto & Video Exclusiv

Jucătorii echipelor CFR Cluj și Lazio au dat nas în nas la antrenamentului oficial pe care l-a susținut campioana României înaintea meciului retur din Gruia.
22.02.2023 | 22:18
Jucătorii echipelor CFR Cluj și Lazio au dat nas în nas la antrenamentului oficial pe care l-a susținut campioana României înaintea meciului retur. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și Lazio Roma se vor întâlni joi, 23 februarie, de la ora 19:45, în manșa secundă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Conference League. Italienii pornesc cu prima șansă la calificare după ce s-au impus cu 1-0 în tur, meci de la care FANATIK v-a oferit informații calde din Roma.

Jucătorii de la CFR Cluj și Lazio, întâlnire de gradul 5 la antrenamentul oficial al românilor. Sarri „a sudat” țigările la inspecția terenului

După conferința de presă susținută de Dan Petrescu și Mario Camora, CFR Cluj a efectuat antrenamentul oficial pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Înainte de startul ședinței de pregătire a existat o întâlnire neprogramată cu delegația lui Lazio chiar pe gazon.

ADVERTISEMENT

Italienii au ajuns la Cluj cu o întârziere de 15 minute, iar autocarul i-a adus de la aeroport direct la arena din Gruia. Lazialii au venit să inspecteze pentru scurt timp gazonul, deoarece antrenorul Maurizio Sarri a decis să nu facă niciun antrenament în România.

Jucătorii lui Dan Petrescu au ieșit la ședința de pregătire, exact în momentul în care italienii se aflau pe gazon. Atmosfera a fost una relaxantă la întâlnire, ba chiar o parte dintre fotbaliștii celor două echipe s-au și întreținut.

ADVERTISEMENT

Croatul lui Lazio, Toma Basic, a stat de vorbă cu conaționalii săi de la CFR Cluj, Denis Kolinger, Karlo Muhar și Lovro Cvek. În tot acest timp, Maurizio Sarri a rămas în tunelul de la vestiare și a fumat. Lazio va fi susținută în Gruia de 415 suporteri.

Cine sunt favorite la câștigarea Conference League

În conferința de presă susținută înaintea partidei cu CFR Cluj, Maurizio Sarri s-a plâns de numărul mare de jucători pe care nu va putea să-i folosească la meciul de joi seară. Sarri l-a contrazis pe Dan Petrescu, care o vede pe Lazio principala favorită la câștigarea Conference League.

ADVERTISEMENT

„În acest moment nu avem un lot care să ne permită să câștigăm Conference League. Ne prezentăm cu foarte multe absențe și suntem în dificultate. Nu este un alibi, dar este o dificultate în plus care se adaugă celorlalte. Sunt echipe mai bine pregătite fizic și mai obișnuite să joace astfel de partide.

Nu trebuie să fii superficial și meciurile trebuie abordate în mod corect. Sunt echipe puternice în Conference, mă gândesc la West Ham, care este de un nivel foarte înalt în ciuda problemelor din Premier League, și, de asemenea, Villarreal. Ne gândim să trecem de acest tur, ceea ce nu este un lucru sigur dinainte, nu ne gândim la câștigarea Conference League.

ADVERTISEMENT

Legat de meciul cu CFR Cluj, ei trebuie să vină cu ceva în plus. Nu știu dacă vor schimba ceva la nivel tactic, dar cu siguranță o vor face la nivel de atitudine, vor fi o echipă care crede în calificare. Trebuie să fim atenți la abordare”, a declarat Sarri, conform Sky Sport Italia.

Sarri a prezentat situația jucătorilor cu probleme medicale: Milinkovic-Savic și Zaccagni au rămas la Roma

„Nu o să spun că Immobile va fi titular cu siguranță. Voi face schimbări la mijlocul terenului, dar nu îi voi schimba pe toți trei. Mă aștept la un arbitraj de nivel înalt. De multe ori, la finalul jocului, sunt nevoit să spun că nu a fost așa, dar nu mă las influențat și nu-mi fac griji din cauza arbitrajului.

Milinkovic-Savic a revenit la baza de pregătire de la Formello, dar nu este încă refăcut complet. S-a antrenat doar în sală. Zaccagni are febră. Romagnoli este pe cale să-și revină, vedem mâine dimineață dacă va fi apt.

Radu nu este pregătit încă, iar Pedro trebuie să-și scoată firele și abia apoi va reveni. Sunt situații care trebuie monitorizate zi de zi. Marcos Antonio a avut și el o problemă similară cu a lui Milinkovic-Savic”, a încheiat Maurizio Sarri.

ADVERTISEMENT