Sport

CFR Cluj, clipe de groază la întoarcerea din Spania! Avionul nu a putut ateriza din cauza pistei îngheţate şi a vântului puternic. Exclusiv

Campioana a avut parte de o cursă cu peripeţii la întoarcerea din cantonamentul din Spania. Avionul nu a putut ateriza la Cluj din cauza pistei îngheţate şi a vântului puternic.
18.01.2022 | 11:25
CFR Cluj clipe de groaza la intoarcerea din Spania Avionul nu a putut ateriza din cauza pistei inghetate si a vantului puternic Exclusiv
CFR Cluj, clipe de groază la întoarcerea din cantonament. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delegaţia celor de la CFR Cluj a avut mari emoţii la întoarcerea din cantonamentul din Spania. Condiţiile meteo dificile din jumătatea de nord a ţării au făcut imposibilă aterizarea pe aeroportul din Cluj.

Clipe de groază pentru Dan Petrescu și echipa sa. Condițiile meteo i-au împiedicat să aterizeze la întoarcerea din Spania

Din informaţiile FANATIK, avionul nu a putut ateriza la Cluj Napoca din cauza pistei îngheţate şi a vântului puternic. Anterior, o altă aeronavă a ieşit de pe pistă şi la faţa locului s-au deplasat mai multe maşini de pompieri şi salvări.

ADVERTISEMENT

Astfel, aeronava care îi transporta pe jucătorii CFR-ului a fost obligată să aterizeze la Sibiu, dar s-au lovit de aceeaşi situaţie. Din cauza gheţii, nu au putut ateriza. În cele din urmă, s-a luat decizia de a ateriza la Timişoara.

Delegaţia a ajuns la Cluj marţi, în jurul orei 04:00 dimineaţa!

Delegaţia ardelenilor a rămas timp de o oră în avion, până când s-a făcut plinul. A doua tentativă de a ajunge acasă a avut succes şi Dan Petrescu & compania au aterizat la Cluj-Napoca marţi dimineaţa, în jurul orei 04:00.

ADVERTISEMENT

Campioana poate lua o opţiune serioasă pentru un nou titlu încă din prima etapă a acestui an, când va da piept cu FCSB. Derby-ul este programat duminică, 23 ianuarie, la ora 20:00, pe Arena Națională.

Și Ladislau Boloni a avut probleme: „Ninge foarte tare la Târgu Mureș!”

Date fiind ninsorile abundente din zona Ardealului, care au făcut ca traficul aerian să se desfășoare cu mare dificultate, negocierile dintre Ladislau Boloni şi Federaţia Română de Fotbal pentru postul de selecţioner trenează în continuare.

ADVERTISEMENT

Boloni a fost la Târgu Mureș și s-a discutat numai telefonic. Au fost întâlniri directe cu Edi, cu Adi. Fiecare a primit același gen de contract, dar nu pot să-l divulg. Boloni nu a putut să vină azi, îi este foarte greu să vină cu mașina, ninge foarte tare acolo.

Nu se poate să nu există obiective. Federația nu vrea să păcălească un selecționer, vrem doar să câștigăm. Contractul este până după Campionatul European, în caz că te califici”, a precizat Mihai Stoichiţă.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, mulţumit de cantonament: “Am făcut foarte multe antrenamente fizice, tactice și tehnice într-un timp foarte scurt”

CFR Cluj este singura echipă din Casa Pariurilor Liga 1 care s-a pregătit în Spania. Ardelenii au fost cantonaţi la Oliva Nova, Dan Petrescu declarându-se foarte mulţumit de condiţiile de pregătire:

„A fost un cantonament reușit, am făcut foarte multe antrenamente fizice, tactice și tehnice într-un timp foarte scurt. Am jucat și două meciuri amicale cu adversari destul de buni, care ne-au pus probleme. Păun și Itu au fost loviți, dar sper să fie recuperați cât mai repede, să nu fie nimic grav.

Antrenamentele au fost bune, băieții s-au implicat 100%, vremea a fost extraordinară, condițiile și terenurile extraordinare. Am fost foarte norocoși. Băieții au arătat foarte bine și la teste, dar în prima și a doua etapă nicio echipă din România nu va fi la 100%, poate abia din a treia etapă.

Cei tineri au încercat să țină pasul. E clar că au nevoie de experiență, dar atitudinea lor a fost foarte bună. Nu am avut probleme, jucători care să nu se antreneze”, a spus Dan Petrescu la finalul cantonamentului.

ADVERTISEMENT
Tags: