Sport

CFR Cluj, din nou dezavantajată după meciurile naționalei. 3 jucători ajung direct la Brașov pentru meciul cu Sepsi

CFR Cluj, probleme înainte de meciul cu Sepsi. Adi Mutu, fără 5 jucători la antrenamente după meciurile naționalelor. Detalii de ultimă oră
28.03.2024 | 16:15
CFR Cluj din nou dezavantajata dupa meciurile nationalei 3 jucatori ajung direct la Brasov pentru meciul cu Sepsi
CFR Cluj fără 5 jucători cu o zi înainte de meciul cu Sepsi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu a avut la dispoziție cinci jucători înainte de meciul cu Sepsi. FANATIK a aflat că toți ajung la lot direct în cantonamentul de la Brașov cu o zi înainte de meci.

CFR Cluj, probleme după meciurile naționalelor: „Ajung foarte târziu”

FANATIK a aflat că Sava, Hindrich și Ilie nu s-au reunit lotului antrenat de Adi Mutu deși au jucat în Armenia cu naționala României de tineret miercuri ora 13:00. Jucătorii au schimbat avioane și au dormit prin aeroporturi și s-a luat decizia ca ei să nu mai vină la Cluj.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a oferit mai multe detalii despre toate aceste probleme: „Nu avem ce face. Ăsta este riscul echipelor care au jucători componenți la loturile naționale. Sunt jucători pe care nu am putut să îi folosim în perioada asta și care ajung foarte târziu pentru meciul cu Sepsi. Ei nu au avut aceeași situație ca noi și au putut pregăti meciul mult mai bine”. 

Același lucru s-a întâmplat și în cazul altor doi străini: „Avem jucători care sunt convocați la alte echipe, cum este Abeid sau Keita”, a mai spus președintele ardelenilor despre cei doi africani care au fost convocați la naționala Mauritaniei, respectiv Coasta de Fildeș.

ADVERTISEMENT

Balaj a oferit mai multe detalii despre cei trei jucători de la tineret: „Sava, Hindrich și Ilie ajung la București, noi îi așteptăm și de acolo îi aducem la Brașov, unde se vor întâlni direct cu echipa. Dar asta se întâmplă că ai jucători valoroși”.

Cristi Balaj admite că Adi Mutu nu e încântat de situație: „Nu poate să fie fericit când nu are la dispoziție jucătorii pentru a pregăti un meci”

Antrenorul lui CFR Cluj a fost pus în dificultate de toate aceste absențe: „Adi Mutu își asumă. Niciun antrenor nu poate să fie fericit atunci când nu are la dispoziție jucătorii pentru a pregăti un meci. Trebuie să facem acest sacrificiu”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, CFR-ul nu îi condamnă pe cei de la FRF sau LPF: „Nu cred că se putea face nimic și nu avem de reproșat nimănui. Avem și Cupa României față de FCSB și Rapid și trebuia să fim programați vineri. Nu puteam să jucăm în altă zi.

Va trebui să schimbăm echipa pentru că este greu. Au fost mulți jucători la lotul național, în avioane, cu deplasări lungi și avem și trei meciuri în deplasare într-o săptămână.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că cei de la televiziuni și Ligă au avut cea mai bună soluție la îndemână. Chiar nu putea fi gestionată altfel situația. 100% dacă unii jucători ar fi venit mai repede și i-am avut la dispoziție măcar două zile în plus partida ar fi fost diferită și cei care ar fi intrat în teren ar fi fost alții probabil. 100% asta”.

Oficialul ardelenilor aduce aminte și de alte două absențe de marcă: „În plus avem și accidentări să nu uităm. Nu ne putem baza în continuare pe Ayeti și El Kaddouri. Deci cu siguranță vor apărea schimbări. Nu avem ce să facem”, a concluzionat Balaj, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

  • 6 jucători convocați la loturile naționale a avut CFR Cluj
ADVERTISEMENT