Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj, negocieri în direct cu FRF: “Va fi în beneficiul fotbalului românesc!”

CFR Cluj face o propunere celor de la FRF prin care echipele româneşti din cupele europene să poată trece mai mulţi jucători pe lista din campionat decât celalalte.
29.07.2023 | 14:15
CFR Cluj negocieri in direct cu FRF Va fi in beneficiul fotbalului romanesc
CFR Cluj, negocieri în direct cu FRF: "Va fi în beneficiul fotbalului românesc!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj are un program foarte aglomerat. Ardelenii au avut un meci istovitor cu Adana Demirspor, urmează să joace pe teren propriu cu Universitatea Craiova, iar trei zile mai târziu au o deplasare incendiară în Turcia.

CFR Cluj, negocieri în direct cu FRF: “Este frumos să beneficiezi de oboseala adversarului”

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, se plânge de oboseala jucătorilor după acest start aglomerat de sezon şi a propus celor de la FRF, în direct la FANATIK SUPERLIGA, ca echipele româneşti din cupele europene să aibă pe lista de campionat mai mulţi jucători:

ADVERTISEMENT

“Jucătorii sunt foarte obosiți. Din acest punct de vedere, Craiova are un atu. Este frumos să beneficiezi de oboseala adversarului, care a jucat în cupele europene cu trei zile înainte. Îți dorești să se întâmple lucrul acesta.

Știu că nu este normal să te plângi, dar supun atenției acest aspect. Și echipele care s-au calificat în grupele unei competiții europene, atâta timp cât perioada de transferuri se încheie după ce știm grupele, ar trebui să aibă 2-3 jucători în plus în lot. 

ADVERTISEMENT

“Echipele care s-au calificat în cupele europene, să aibă pe listă doi sau trei jucători în plus”

Pentru că nu este o luptă corectă în campionat. Se profită de faptul că adversarul este obosit pentru că joacă din trei în trei zile. Deci, echipele care s-au calificat în cupele europene, să aibă posibilitatea de a avea pe listă doi sau trei jucători în plus față de celelalte echipe.

Au mai multe meciuri și apar și accidentări în meciurile din cupele europene, iar așa am asigura și o luptă corectă. Să ai 27 sau 28 de jucători pe listă. O să facem această propunere. 

ADVERTISEMENT

Nu este doar pentru CFR Cluj. Ci și pentru orice echipă care joacă în cupele europene. Până la urmă aceste echipe aduc puncte fotbalului românesc”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

CFR Cluj, maximum de puncte după primele două etape

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu Adana Demirspor. Ardelenii au făcut un meci foarte bun, dar au avut în faţă un adversar valoros. Calificarea se va decide joia viitoare, de la ora 21:00, pe terenul turcilor.

ADVERTISEMENT

În campionat, CFR Cluj are maximum de puncte după primele două etape. Ardelenii vor avea primul test important în SuperLiga duminică, de la ora 21:30, în derby-ul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT