Sport

CFR Cluj pregătește încă două transferuri: ”Vom fi o echipă puternică”

Odată cu plecarea lui Dan Petrescu și numirea lui Andrea Mandorlini, CFR Cluj se schimbă din temelii. Șefii ardelenilor mai pregătesc încă două transferuri.
12.07.2023 | 17:44
CFR Cluj pregateste inca doua transferuri Vom fi o echipa puternica
Odată cu plecarea lui Dan Petrescu și numirea lui Andrea Mandorlini, CFR Cluj se schimbă din temelii. Șefii ardelenilor mai pregătesc încă două transferuri
ADVERTISEMENT

Gruparea din Gruia face tot ce îi stă în putință să reducă din cheltuieli și una dintre principalele ținte este scăderea masei salariale. De altfel, președintele Cristi Balaj s-a arătat extrem de mândru de economiile făcute.

Încă două transferuri la CFR Cluj

Ardelenii s-au despărțit de nu mai puțin de nouă jucători în această vară, ultimul pe această listă fiind Nana Boateng plecat la Jeonbuk, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, iar până la acest moment au adus alți opt fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Doar că CFR Cluj nu se oprește aici și patronul Neluțu Varga anunță alte două transferuri. Este vorba de atacantul Luka Juricic de la Pyunik Erevan și un internațional ghanez care evoluează pe postul de mijlocaș la închidere.

”Vom fi o echipă puternică, o să vedeți, cu domnul Mandorlini. Din ce mi-au spus colegii de la club, suntem foarte aproape să transferăm un atacant, pe Luka Juricic, de la Pyunik, și un mijlocaș, un număr 6 din naționala Ghanei. Deocamdată nu vă pot spune numele lui”, a declarat Varga, pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a mai precizat că negocierile sunt foarte avansate în ceea ce-l privește pe Juricic, jucător născut în Germania și care are dublă cetățenie, bosniacă și croată, iar suma de transfer este în jur de 200.000 de euro.

Luka Juricic, cifre foarte bune la Pyunik Erevan

Luka Juricic, în vârstă de 26 de ani, a fost luat liber de contract de Pyunik Erevan în vara anului 2022 și a jucat în returul de coșmar din Gruia în care armenii au eliminat-o anul trecut pe CFR Cluj la loviturile de departajare, în turul 1 preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că a început doar jumătate de partide ca titular, atacantul bosniac cotat la 350.000 de euro are cifre excelente la formația armeană. El a înscris 17 goluri în 28 de meciuri jucate în sezonul precedent pentru Pyunik.

CFR Cluj i-a mai achiziționat în această perioadă de mercato pe Vasile Mogoș, Philip Otele, Cătălin Căbuz, Arlind Ajeti, Durel Avounou și Mihai Pînzariu, iar Jefte Betancour și Otto Hindrich au revenit după împrumuturi.

ADVERTISEMENT

La capitolul plecări, ardelenii s-au despărțit de Nana Boateng, Christopher Braun, Mihai Bordeianu, Jean Claude Billong, Adrian Gâdea, Anton Maglica, Karlo Brucic, Denis Kolinger, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că urmează Simone Scuffet, care va fi cedat la Cagliari.

ADVERTISEMENT