Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj se teme de Rapid în prima etapă din play-off: „Nu suntem favoriți!”. Ce adversar ar fi preferat campioana. Video Exclusiv

CFR Cluj nu şi-ar fi dorit să înceapă play-off-ul cu Rapid. Cristi Balaj a declarat la FANATIK SUPERLIGA că ar fi preferat să joace cu echipa de pe locul 6.
14.03.2023 | 14:17
CFR Cluj se teme de Rapid in prima etapa din playoff Nu suntem favoriti Ce adversar ar fi preferat campioana Video Exclusiv
Duelul din Giuleşti dintre Rapid şi CFR Cluj a fost încins. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj rămâne principala la titlu, deşi a încheiat pe locul doi sezonul regulat, la un punct de Farul Constanţa. Echipa lui Dan Petrescu a câştigat precedentele cinci campionate şi vrea să continue hegemonia în fotbalul românesc.

CFR Cluj se teme de Rapid în prima etapă din play-off: „Nu suntem favoriți!”

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a declarat la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că şi-ar fi dorit un alt adversar în prima etapă din play-off, nu pe Rapid, echipă cu care a avut meciuri grele în sezonul regulat:

ADVERTISEMENT

“Este un meci important, deja orice victorie aduce 3 puncte, nu se mai înjumătăţesc. Sperăm să câştigăm cu Rapidul. Aducându-mi aminte meciul din tur, nu suntem favoriţi. Am fi preferat să jucăm cu echipa de pe locul 6. Oricare va fi.

Ei au şanse în continuare la câştigarea campionatului. Nu am cum să uit ce s-a întâmplat la meciul din Giuleşti. Sperăm să nu se mai întâmple aşa ceva. Greşeli de arbitraj o să mai fie”, a declarat Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Balaj: “Orice jucător de la CFR Cluj este de vânzare pentru o sumă corectă. Indiferent de numele adversarului”

Oficialul celor de la CFR Cluj a declarat că orice jucător al campioanei este de vânzare pentru suma corectă, indiferent de numele adversarului. Chiar şi rivalele din SuperLiga, dacă pun banii pe masă, pot transfera de la CFR:

Orice jucător de la CFR Cluj este de vânzare pentru o sumă corectă. Indiferent de numele adversarului. Chiar dacă îl doresc FCSB, Farul, Rapid sau Craiova. Pentru suma corectă, dacă ei îşi permit. 

ADVERTISEMENT

Petrila este un jucător important pentru noi. Chiar dacă din sezonul viitor nu va mai fi U-21. L-am adus pe Filip pentru această regulă, îl avem pe Sava, pe Otto Hindrich, care va veni la echipă. Căbuz este şi el jucătorul nostru din vară, ca şi Otele”, a spus Balaj.

VEZI VIDEO: 

CFR Cluj – Rapid se joacă duminică, în Gruia!

Confruntarea dintre CFR Cluj şi Rapid este programată duminică, de la ora 19:00, în prima etapă din play-off. Cele două formaţii sunt despărţite de şase puncte în clasamentul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: