Sport

Deac și Camora, încă un sezon la CFR Cluj: „Au fost de acord”. Anunțul lui Cristi Balaj

Ciprian Deac și Mario Camora și-au prelungit pentru încă un sezon contractul cu CFR Cluj. Anunțul a fost făcut de președintele Cristi Balaj.
17.01.2024 | 23:08
Deac si Camora inca un sezon la CFR Cluj Au fost de acord Anuntul lui Cristi Balaj
Ciprian Deac și Mario Camora vor îmbrăca tricoul lui CFR Cluj și în sezonul următor. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Ciprian Deac și Mario Camora au luat o hotărâre asupra viitorului la CFR Cluj. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a venit cu un anunț important pentru fani și a dezvăluit că cei doi „veterani” și-au prelungit contractul pentru încă un sezon.

Deac și Camora, încă un sezon la CFR Cluj: „Au fost de acord”

Ciprian Deac și Mario Camora mai aveau contract în Gruia până la finalul sezonului. Cristi Balaj a declarat pentru FANATIK CFR Cluj le va propune prelungirea contractelor celor doi jucători esențiali în ultimii ani pentru gruparea „vișinie”.

ADVERTISEMENT

După o rundă de negocieri, Cristi Balaj a revenit cu detalii și a dezvăluit că Deac și Camora vor juca și în sezonul următor pentru CFR Cluj. „Lui Camora și Deac li s-a făcut o propunere de prelungire pentru încă un an.

Ei au fost de acord. Își prelungesc contractele!”, a declarat Cristi Balaj, la TV Orange Sport. După ce se retrag din activitate, mijlocașul și fundașul, ambii în vârstă de 37 de ani, au posturile asigurate în cadrul clubului din Gruia.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj anunță transferul unui atacant: „Mâine îl vom prezenta”

Cristi Balaj este mulțumit de campania de transferuri din iarnă a celor de la CFR Cluj. Formația finanțată de Neluțu Varga a adus jucători care să suplinească plecările anunțate de patron la FANATIK SUPERLIGA.

Totuși, CFR Cluj nu se oprește aici. Cristi Balaj a anunțat că în perioada imediat următoare ardelenii vor prezenta un nou atacant. „Părerea mea este că toți jucătorii transferați reprezintă un update, un progres. Am adus un fundaș stânga, Mamic, l-am înlocuit pe Ziv Morgan.

ADVERTISEMENT

L-am adus pe Keita, îl știam de la Sivasspor, l-am adus pe El Kaddouri. Mai mereu am suferit când făceam schimbări în timpul reprizei secunde. În curând vom anunța un atacant. Probabil mâine, cel târziu poimâine. Se lucrează!

„A jucat meciuri recent, a dat goluri. E un jucător de calitate”

Până nu apare pe site, nu comentez. A jucat meciuri recent, a dat goluri. E un jucător de calitate. Ne-am uitat foarte mult. Din jucătorii pe care îi aveam împrumutați și care au ieșit în evidență am adus câțiva în cantonament.

ADVERTISEMENT

Vom ține unul dintre ei. Avem două variante”, a mai spus Cristi Balaj. CFR Cluj se pregătește de revenirea în România. Ardelenii au susținut un cantonament la Oliva Nova, Spania și aveau programat un meci amical în cursul zilei de miercuri, 17 ianuarie.

Totuși, pentru a-i proteja pe jucători, CFR Cluj a decis anularea duelului amical cu Atzeneta. Fosta campioană a României a jucat un singur meci amical, cu Gent, scor 1-2.

În altă ordine de idei, Cristi Balaj a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Conducerea „feroviarilor” i-a pus prelungirea pe masă lui Cristi Manea. Nu în ultimul rând, Balaj a vorbit despre El Kaddouri, sosit în această iarnă în Gruia.

„El Kaddouri a arătat nesperat de bine! El a avut probleme musculare, cum se întâmplă. De fiecare dată a grăbit reintrarea în teren. A făcut antrenamente de unul singur în ultimele 6 luni. La kilograme e impecabil, nu are niciun gram în plus. Cifrele arată foarte bine, s-a antrenat normal alături de colegi”.

ADVERTISEMENT