Sport

CFR Cluj şi Universitatea simt miros de sânge după eşecul Rapidului: “Este foarte importantă această înfrângere pentru ei!”

Robert Niţă este de părere că înfrângerea Rapidului este un doping moral pentru CFR Cluj şi Universitatea Craiova, înaintea derby-ului din Gruia.
16.03.2024 | 20:08
CFR Cluj si Universitatea simt miros de sange dupa esecul Rapidului Este foarte importanta aceasta infrangere pentru ei
CFR Cluj şi Universitatea simt miros de sânge după eşecul Rapidului: "Este foarte importantă această înfrângere pentru ei!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Universitatea Craiova este primul derby din play-off-ul SuperLigii. Câştigătoarea acestui duel va urca pe al doilea loc al clasamentului, după înfrângerea suferită de Rapid în faţa Farului, scor 1-2.

CFR Cluj şi Universitatea simt miros de sânge după eşecul Rapidului: “Este foarte importantă această înfrângere pentru ei!”

Robert Niţă a declarat la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1, că înfrângerea Rapidului reprezintă un doping moral pentru cele două formaţii, care vor căuta victoria în meciul din Gruia:

ADVERTISEMENT

“Uite că fotbalul se joacă pe teren în SuperLiga şi asta e foarte bine. Asta ca răspuns celor care spuneau că este 1 solist la Rapid – Farul. Sunt speculaţii. Referitor la meciul CFR – Universitatea Craiova, va fi un meci disputat între două echipe care îşi propun cel puţin podiumul.

CFR Cluj vrea să câştige campionatul, chiar dacă începe cu locul 3. Craiova are un jucător pe care nu o să îl vedem şi la echipa naţională din păcate, Alexandru Mitriţă, un jucător care face diferenţa. 

ADVERTISEMENT

Este vorba şi de concurenţă, iar selecţionerul ştie mai bine. Este foarte important că Rapidul pierde, atât moral cât şi al clasamentului. Şi mă aştept la cei de la Cluj să forţeze puţin, au nevoie de victorie.

Eu spun că pasele alea au fost unt pe pâine referitor la ce s-a întâmplat pe Giuleşti (n.r. la Rapid – Farul). Înţeleg supărarea şi tot ce se întâmplă”, a spus Robert Niţă.

ADVERTISEMENT

Niţă: “Mitriţă este unul dintre cei mai buni jucători din România şi merita mai multă atenţie la aceste două amicale”

Fostul atacant al Rapidului e de părere că Alex Mitriţă nu ar fi trebuit să lipsească de la amicalele naţionalei. Niţă nu crede într-un meci spectaculos în Gruia, miza confruntării fiind una importantă:

“Mitriţă este unul dintre cei mai buni jucători din România şi merita mai multă atenţie la aceste două amicale. Nu cred că vom vedea goluri multe la acest meci, pentru că este unul cu miză.

ADVERTISEMENT

Atât nivelul antrenorilor, cât şi nivelul valoric al echipelor este apropiat”, a spus Robert Niţă la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT