Sport

CFR Cluj l-a prezentat pe Daniel Graovac și i-a prelungit contractul lui Giedrius Arlauskis. Update exclusiv

Campioana continuă să se întărească pentru noul sezon. FANATIK vă dezvăluie următorii trei jucători care vor ajunge în curând sub comanda lui Marius Șumudică.
CFR Cluj la prezentat pe Daniel Graovac si ia prelungit contractul lui Giedrius Arlauskis Update exclusiv
ADVERTISEMENT
02-07-2021
16:53

Giedrius Arlauskis continuă la CFR Cluj

După Graovac, CFR Cluj le-a mai făcut o surpriză fanilor. Așa cum FANATIK a anunțat încă din 20 iunie, Giedrius Arlauskis va juca în continuare în Gruia. Campioana României i-a prelungit contractul portarului lituanian.

„Bubuim” în continuare cu Arla!

Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Giedrius Arlauskis au ajuns la o nouă înțelegere, astfel că portarul lituanian își continuă cariera ilustră în Gruia!

Sosit la echipă în august 2017, Arla a devenit unul dintre cei mai importanți și titrați fotbaliști din istoria clubului nostru. Cu patru titluri de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20, 2020-21) și două Supercupe ale României (2018, 2020) în culorile CFR, Giedrius rămâne să apere buturile „alb-vișinii”!

Mult succes, Arla, îți dorim noi momente memorabile la CFR 1907 Cluj!”, e mesajul postat de CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.

02-07-2021
15:27

Daniel Graovac, prezentat oficial de CFR Cluj

CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Daniel Graovac, fost fundaș la Astra, transfer anunțat de FANATIK încă din data de 20 iunie. Slovenul în vârstă de 27 de ani a jucat la Giurgiu în ultimii doi ani, iar acum a sosit în Gruia din postura de jucător liber de contract.

„Bine ai venit, Daniel Graovac!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul fundașului bosniac Daniel Graovac.

În ultimele două sezoane, Daniel a evoluat în Liga 1, la Astra Giurgiu. Anterior, el a jucat pentru echipe precum Zrinjski Mostar (Bosnia și Herțegovina), Mouscron (Belgia) sau Vojvodina Novi Sad (Serbia).

Îi urăm bun venit lui Daniel Graovac și mult succes în tricoul alb-vișiniu!”, e anunțul oficial al campioanei României.

După marocano–belgianul Anas Tahiri (Waalwijk, Olanda), mijlocaşul argentinian Jonathan Rodriguez (FC Botoşani), goalkeeperul portughez Cristiano Figueiredo (FC Hermannstadt), transferuri anunțate în exclusivitate de FANATIK, dar și pe fundaşul algerian Rachid Bouhenna (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), mijlocaşul Denis Alex Rusu (Şoimii Lipova) și atacantul Daniel Paraschiv (Viitorul Pandurii), CFR Cluj este aproape să perfecteze transferul unui fost jucător al Astrei Giurgiu.

FANATIK a aflat că fundașul Daniel Graovac se află deja în cantonamentul din Austria și va semna foarte curând contractul cu echipa campioană. Loviturile nu se opresc, însă aici.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Mihai Bordeianu are șanse mari să evolueze și în sezonul viitor pentru ardeleni, dat fiind faptul că saudiții de la Al Qadisiyah, unde este legitimat, nu par deloc tentați să conteze pe serviciile sale.

CFR Cluj transferă de la retrogradata Astra. Jucătorul dorit și de Gigi Becali a ajuns în cantonamentul din Austria

Adus în 2019, de la Vojvodina Novi Sad, formație aflată în prima ligă sârbă, Daniel Graovac a bifat în total 76 de partide pentru giurgiuveni și a devenit încet, dar sigur, unul dintre cei mai apreciați apărători din campionatul intern.

ADVERTISEMENT

Transferul său nu doar că ar întări compartimentul defensiv al campioanei după plecarea lui Vinicius, dar ar face ca Marius Șumudică să aibă la dispoziție cinci variante pentru postul de fundaș central.

De altfel, bosniacul s-a aflat anul trecut și în vizorul FCSB-ului. Cu lotul decimat de virusul SARS-CoV-2 înaintea partidei din turul trei preliminar al Europa League, împotriva cehilor de la Slovan Liberec, Gigi Becali a forțat transferul său, alături de alți trei jucători ai Astrei.

ADVERTISEMENT

Acum punem la punct ultimele detalii ale mutării celor trei sau patru jucători. Încă sunt negocieri”, dezvăluia Dani Coman, președintele de la acea vreme al fostei campioane, în exclusivitate pentru FANATIK. Tratativele au picat, însă, în ultimul moment.

Mihai Bordeianu, aproape de revenirea la CFR Cluj

Cu Daniel Graovac, CFR nu doar că ar umple golul lăsat în centrul defensivei de plecarea lui Vinicius, dar ar face în așa fel încât antrenorul Marius Șumudică să aibă la dispoziție cinci jucători pe această poziție, alături de Ciobotariu, Cestor, Bouhenna și Burcă.

ADVERTISEMENT

Transferurile de marcă ale campioanei nu se opresc, însă, aici. Sursele FANATIK au dezvăluit că Mihai Bordeianu ar putea să revină în Gruia, întrucât saudiții de la Al Qadisiyah, cu care se află încă sub contract, nu sunt interesați să conteze pe serviciile sale.

Potrivit Prosport, nici Giedrius Arlauskis, portarul care și-a trecut deja în palmares șase titluri de campion (n.r. patru cu CFR, unul cu Unirea Urziceni și unul cu FCSB), nu ar refuza să evolueze și în noul sezon pentru ardeleni. Foarte probabil, deși era tentat până mai ieri să dea curs unei oferte venite din Golf, acesta își va pune semnătura pe contract în cursul zilei de luni, 21 iunie, tot în stagiul de pregătire din Austria.

De altfel, Ștefan Gadola își exprima recent convingerea că portarul lituanian va continua la CFR, alături de Cristian Bălgrădean. Rămâne de văzut dacă va fi păstrat și polonezul Sandomierski, al cărui contract expiră chiar la finalul lunii iunie.

Ne bucurăm de Arla, sper să apere mult timp la echipa noastră. Va rămâne și din vară. Sper să rămână și Bălgrădean, este un portar bun. E normal să fie o competiție între ei, eu îl stimez și pe Bălgrădean, e un goalkeeper bun. Când a plecat Arlauskis, a fost decizia lui. Nu l-am întrebat de ce, nu intru în aceste amănunte”, a declarat acționarul minoritar al campioanei.

ADVERTISEMENT