Sport

Charalambous, detalii despre Cristi Ganea înainte de Farul – FCSB. Când ar putea debuta noul transfer

Cristi Ganea se pregătește alături de coechipierii de la FCSB, iar Elias Charalambous a mărturisit că îi va da minute să joace când jocurile îi vor permite acest lucru.
16.09.2023 | 15:29
Charalambous detalii despre Cristi Ganea inainte de Farul  FCSB Cand ar putea debuta noul transfer
Cristi Ganea se pregătește alături de coechipierii de la FCSB, iar Elias Charalambous a mărturisit că îi va da minute să joace când jocurile îi vor permite acest lucru
ADVERTISEMENT

Fundașul stânga a intrat în partea a doua a meciului amical cu CSM Alexandria, scor 2-1. Titular pe acea poziție a fost folosit Ionuț Panțîru, jucătorul care nu a mai jucat un meci oficial de mai bine de doi ani.

Charalambous a anunțat când va juca Cristi Ganea pentru FCSB

În conferința de presă premergătoare partidei Farul – FCSB, din etapa a 9-a din SuperLiga, antrenorul Elias Charalambous a oferit ultimele detalii despre Cristi Ganea și a lăsat să se înțeleagă că acesta nu va evolua la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

”Ganea se antrenează încă din prima zi alături de echipă, are o atitudine pozitivă. Știm că nu a jucat în ultima perioadă, deci va avea nevoie de timp pentru a ajunge la ritmul potrivit.

S-a antrenat în Grecia, problema este la meciuri oficiale. Îi vom da minute atunci când vom avea oportunitatea și el se va simți pregătit”, a declarat tehnicianul cipriot înaintea jocului programat duminică, 17 septembrie, de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT

Becali este cel care a insistat pentru Ganea

Cristi Ganea, în vârstă de 31 de ani, a ajuns la FCSB după trei ani petrecuți în Grecia, doi la Aris Salonic și unul la Panathinaikos. FANATIK a anunțat în exclusivitate momentul în care fundașul stânga a reziliat înțelegerea cu trupa din Atena.

Invitat special la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, avocatul Cristian Cernodolea, care reprezintă interesele sportive ale lui Cristi Ganea, a vorbit despre problema de sănătate pe care a avut-o jucătorul după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Cernodolea a explicat că negocierile de reziliere a contractului lui Ganea cu Panathinaikos au fost destul de complicate și a dezvăluit faptul că fundașul stânga va avea un salariu bun pentru campionatul României.

Gigi Becali este cel ce l-a dorit insistent pe Cristian Ganea, jucător pe care îl apreciază încă de când acesta juca la Viitorul Constanța, actuala Farul. Becali a spus la FANATIK SUPERLIGA că are jucători pe care îi apreciază foarte mult și pe care îi transferă atunci când are această posibilitate.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” am precizat că Ganea a venit pentru a-l suplini pe Risto Radunovic și spune că combinația dintre Ganea și Pantea este o ”bombă atomică”. Cu toate acestea, Becali spune că Radunovici și Ganea ar putea deveni rezerve dacă Ionuț Panțîru va reveni pe teren și va demonstra că este mai bun decât aceștia.

Când va debuta Ganea la FCSB


  • 1,27 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist sau ambele marchează” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT