Cifele InStat de la meciul CFR Cluj – FCSB îl contrazic pe Gigi Becali! Planic, jucătorul băgat în șomaj tehnic, cel mai bun! Care sunt steliștii care au dezamăgit

EXCLUSIV FANATIK
Marian Popovici   
în Casa Pariurilor Liga 1
15/06/2020, 10:23
Cifele InStat de la meciul CFR Cluj – FCSB îl contrazic pe Gigi Becali! Planic, jucătorul băgat în șomaj tehnic, cel mai bun! Care sunt steliștii care au dezamăgit EXCLUSIV FANATIK
Cifele InStat de la meciul CFR Cluj - FCSB îl contrazic pe Gigi Becali! Planic, jucătorul băgat în șomaj tehnic, cel mai bun! Care sunt steliștii care au dezamăgit. Sursa: sportpictures.eu

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 derby-ul cu FCSB și se apropie de al treilea titlu consecutiv. “Roș-albaștrii” au evoluat mai bine, însă autogolul lui Ovidiu Popescu a stabilit rezultatul meciului. Pe cifrele InStat, cel mai bun jucător de la roș-albaștrii a fost Bogdan Planic. În schimb, cei mai slabi titulari de la FCSB au fost Popescu și Oaidă. 

Cifele InStat de la meciul CFR Cluj – FCSB îl contrazic pe Gigi Becali! Planic, cel mai bun

Cifrele îl contrazic pe Gigi Becali. Patronul FCSB-ului l-a băgat în șomaj tehnic pe Bogdan Planic, însă fundașul sârb s-a dovedit cel mai bun jucător în primul meci după criza COVID-19. Sârbul a avut un procentaj de 87% de acuratețe a paselor reușite și a câștigat 94% dintre toate duelurile. Indexul InStat al lui Planic este 297.

Bogdan Planic
Bogdan Planic

Printre “premianții” de la FCSB se numără și Dennis Man, cu un Index InStat de 292. Procentajul paselor lui Dennis Man a fost de 79%, jucătorul fiind unul dintre cei mai activi de pe teren, cu cinci șuturi reușite, dintre care trei pe spațiul porții.

Dennis Man
Dennis Man

Darius Olaru, prestație foarte bună!

Darius Olaru a fost și el unul dintre remarcații roș-albaștrilor din acest meci, cu un Index de 289. Fotbalistul transferat de la Gaz Metan Mediaș a dat precis 76% dintre pase și a dat trei șuturi, dintre care două pe cadrul porții.

Darius Olaru
Darius Olaru

“Nefericitul” Ovidiu Popescu, cel mai slab de pe teren

La polul opus, cel mai slab jucător de la FCSB dintre titulari a fost Ovidiu Popescu. Poziția de fundaș stânga nu îi priește și eroarea nefericită din minutul 23 a stabilit soarta meciului. Mai mult, Popescu a câștigat doar 46% dintre duelurile pe care le-a avut. Indexul InStat al lui Popescu este de 231.

Ovidiu Popescu
Ovidiu Popescu

Răzvan Oaidă a făcut și el un meci modest. Mijlocașul s-a stins pe parcursul jocului și a fost schimbat în minutul 63. Deși procentajul paselor exacte a fost foarte bun, 96%, Oaidă a câștigat doar 38% dintre dueluri.

Răzvan Oaidă
Răzvan Oaidă

Lucian Filip a jucat primele 33 de minute, după care a fost înlocuit cu Ionuț Vînă. Filip nu a reușit prea multe acțiuni în jumătatea de oră jucată și a avut 239 de puncte în indexul Instat.

Lucian Filip
Lucian Filip

Jucătorii intrați pe parcurs au dezamăgit

Niciunul dintre jucătorii care au intrat pe parcurs nu au ieșit în evidență. Din contră, rezervele au avut cifre modeste: Ionuț Vînă (204), Olimpiu Moruțan (255) și Adrian Petre (191). Astfel, Bogdan Argeș Vintilă nu a fost cel mai inspirat la schimbări.

Adrian Petre
Adrian Petre

Index InStat FCSB:

 1. Bogdan Planic – 297
 2. Dennis Man – 292
 3. Darius Olaru – 289
 4. Vali Crețu – 271
 5. Dragoș Nedelcu – 269
 6. Florinel Coman – 259
 7. Olimpiu Moruțan – 255 (intrat pe parcurs)
 8. Florin Tănase – 251
 9. Andrei Vlad – 248
 10. Lucian Filip – 239
 11. Răzvan Oaidă – 231
 12. Ovidiu Popescu – 231
 13. Ionuț Vînă – 204 (intrat pe parcurs)
 14. Adrian Petre – 101 (intrat pe parcurs)

 

Închide ×