Sport

Baie de mulțime pentru Simona Halep la Miami înaintea meciului cu Paula Badosa! A fost asaltată de fani. Exclusiv Video+Foto

Simona Halep a intrat în linie dreaptă pentru revenirea în circuitul WTA. FANATIK a surprins momente în care a fost asaltată de fani la Miami Open 2024.
19.03.2024 | 21:07
Simona Halep a intrat în linie dreaptă pentru revenirea în circuitul WTA. FANATIK a surprins momente în care a fost asaltată de fani la Miami Open 2024. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce suspendarea pentru dopaj i-a fost redusă substanțial, dubla campioană de Grand Slam a primit wild card la turneul din Florida. Halep a mărturisit că nu o interesează sub nicio formă rezultatele, ci vrea să simtă din nou bucuria unui meci oficial.

Simona Halep, asaltată de fani la Miami Open 2024

Prezentă încă de la începutul săptămânii trecute în Statele Unite, Simona Halep s-a pregătit intens pentru întoarcerea pe teren. Fanii așteaptă cu interes maxim să o vadă din nou în acțiune, iar FANATIK a surprins momente când aceștia practic au asaltat-o.

ADVERTISEMENT

Marți, în ziua meciului cu Paula Badosa din primul tur, Halep și-a programat un antrenament începând cu ora locală 14:00 (ora 20:00 în România) pe terenul 19 al complexului de la Miami Gardens.

În apropierea terenului unde urma să aibă loc ședința de pregătire, FANATIK a surprins-o pe Halep cum a stat pe bordură și a așteptat sosirea partenerei de antrenament. Alături de ea s-au aflat fizioterapeutul Sabin Topală și sparring partner-ul  portughez Jorge Monteiro.

ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial a făcut mișcări de încălzire, a simulat lovituri de dreapta și rever, a făcut exerciții de stretching și a executat mișcări de serviciu. Atunci când fanii i-au cerut-o, campioana noastră a dat autografe și a stat la selfie-uri.

Ședința de pregătire alături de partenera de antrenament fost una scurtă, de doar 26 de minute. FANATIK a surprins-o apoi pe Halep discutând cu Jorge Monteiro preț de câteva minute direct pe teren, înainte de a merge la vestiare.

ADVERTISEMENT

Halep, văzută favorită cu Badosa

O imagine fabuloasă a fost și la ședința de pregătire efectuată luni, 18 martie, de Simona Halep la Miami. Pe teren alături de dubla campioană de Grand Slam și-a făcut apariția fostului ei antrenor, australianul Darren Cahill.

Fostul tenismen James Blake, în prezent directorul Miami Open, a precizat că hotărârea în ceea ce privește wild card-ul acordat româncei i-a aparținut în totalitate, dar înainte de a lua o decizie s-a sfătuit cu Darren Cahill, fostul antrenor al lui Halep.

ADVERTISEMENT

Fără clasament WTA după lunga perioadă de pauză, Simona Halep a avut nevoie de un wild card pentru a putea participa la Miami Open 2024. Chiar și așa, ea este văzută favorită în duelul cu Paula Badosa din runda inaugurală.

Halep, asaltată de fani la Miami

ADVERTISEMENT