Sport

Cum a fost îmbrăcată Simona Halep la revenirea pe teren! Detaliul observat de spectatorii români din tribune. Foto

Simona Halep a revenit oficial în circuitul WTA, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.
19.03.2024 | 23:08
Cum a fost îmbrăcată Simona Halep la revenirea pe teren. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a duelat cu Paula Badosa, în turul 1 de la Miami Open. Românca a revenit pe terenul de tenis după o absență de 19 luni din circuit, provocată de suspendarea pentru dopaj.

Cum a fost îmbrăcată Simona Halep la revenirea pe teren

Sportiva din Constanța a primit un wild card din partea organizatorilor turneului american și a bifat a treia înfruntare cu Paula Badosa, numărul 73 WTA.

ADVERTISEMENT

Cele dueluri două directe s-au disputat în anul 2022, iar Simona s-a impus în turul al doilea la Madrid, cu 6-3, 6-1, în primul meci, iar ulterior a câştigat la Wimbledon, în optimi, cu 6-1, 6-2.

La revenirea într-un meci oficial, Simona Halep a părut pe teren îmbrăcată într-un echipament albastru, peste care a purtat o bluză galbenă.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că geanta pe care o avea în spate și în care își ține rachetele era de culoare roșie, s-a creat o iluzie optică pentru fanii din România aflați în tribune.

simona halep
Simona Halep a revenit pe teren. foto: captură Digi Sport

Paula Badosa, susținuă de Stefanos Tsitsipas în partida cu Simona Halep

În tribunele partidei jucate de Simona Halep cu Paula Badosa s-a aflat și Stefanos Tsitsipas (11 ATP), iubitul sportivei din Statele Unite ale Americii. Acesta a văzut meciul din primul rând și a încurajat-o pe partenera sa încă de la început.

ADVERTISEMENT

După ce a fost eliminat în urmă cu o săptămână de la Indian Wells, în optimile de finală, de cehul Jiri Lehecka (32 ATP), Tsitsipas a profitat la maximum de California, distrându-se în Beverly Hills alături de iubita sa.

simona halep

Baie de mulțime pentru Simona Halep la Miami înaintea meciului cu Paula Badosa

Simona Halep a fost prezentă încă de la începutul săptămânii trecute în Statele Unite și s-a antrenat intens pentru întoarcerea pe teren. Fanii sunt extrem de nerăbdători să o vadă din nou în acțiune, iar FANATIK a surprins momentele în care aceștia au asaltat-o.

ADVERTISEMENT

Indiferent de rezultat, ea are asigurate 10 puncte WTA și va apărea din nou în clasamentul mondial pe 1 aprilie, ziua următoare după închierea turneului american.

ADVERTISEMENT
Tags: