Sport

Cine e cel mai bun fotbalist, Bahassa sau Bauza? Verdictul fără echivoc al lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a comentat partida câștigată de FCU Craiova contra lui Dinamo, scor 2-1, în etapa 24 a SuperLigii României.
03.02.2024 | 06:18
Cine e cel mai bun fotbalist Bahassa sau Bauza Verdictul fara echivoc al lui Adrian Mititelu
Adrian Mititelu a vorbit despre Bauza și Bahassa la finalul meciului FCU Craiova - Dinamo. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCU Craiova a reușit prima victorie din anul 2024, împotriva lui Dinamo, scor 1-2. Golurile oltenilor au fost marcate de vedetele Yassine Bahassa și Juan Buza.

Remarcatul lui Adrian Mititelu după FCU Craiova – Dinamo 2-1

La finalul partidei, Mititelu s-a arătat mulțumit de jocul echipei și l-a laudat pe argentinianul Juan Bauza, după reușita de generic din minutul 52.

ADVERTISEMENT

”Acum 15 ani nu mă gândeam vreodată că reușita din foarfecă a lui Florin Costea, împotriva lui Dinamo, să fie egalată de un gol precum cel al lui Bauza. Golul lui Costea a fost mai de suflet, Dinamo era mai puternică la vremea respectivă.

Bauza este cel mai bun fotbalist din România. Chiar și când joacă prost, e cel mai bun. Și când e accidentat, tot el e cel mai bun. Dacă îi punem pe un taler pe Olaru, Florinel Coman și încă doi jucătoi, tot nu fac cât Bauza. Din spate, seamană puțin cu Balaci”, a declarat Adrian Mititelu la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Cine este mai bun dintre Bahassa și Bauza? Răspunsul lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a făcut o comparție între cele două vedete ale lui FCU Craiova și a răspuns întrebării: ”Cine este mai bun dintre Bahassa și Bauza?”.

”Pentru mine, între Bauza și Bahassa e o difență mare. Bauza e mult mai bun. M-am gândit de multe ori că îi trebuie o echipă mai bună care să se ridice la nivelul lui. De multe ori, echipa nu e la fel de buna ca el.

ADVERTISEMENT

Nu pot să îl vând în România. Pentru mine el înseamnă mult mai mult decât un fotbalist. Reprezintă spiritul actualei echipe. Sunt dezamăgit de acei craioveni care stau acasă și nu vin la stadion. Ratează ocazia să vadă fotbaliști de mare calitate care joacă pentru orașu lor. Chiar dacă nu are puncte foarte multe, echipa asta are calitate”, a declarat Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu, apariție spectaculoasă la meciul FCU Craiova – Dinamo 2-1

Adrian Mititelu a surprins înaintea meciului FC U Craiova – Dinamo, cu o apariție mai mult decât spectaculoasă. El a venit într-un Mercedes-Maybach S 680, bolid care costă peste 230.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Automobilul este ultima achiziție din garajul patronului oltenilor, iar acesta a ținut să o personalizeze cu numele echipei. Astfel, numărul mașinii conține literele ”FCU”, aceleași cu ale formației din Bănie.

ADVERTISEMENT