Sport

Cine e noul Bănel Nicoliță de la FCSB: „A bătut toate recordurile în ceea ce privește distanța parcursă!”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit că Andrea Compagno a doborât toate recordurile la meciul cu Anderlecht din grupele Conference League.
17.09.2022 | 10:48
Cine e noul Banel Nicolita de la FCSB A batut toate recordurile in ceea ce priveste distanta parcursa
Andrea Compagno a alergat 6,6 kilometri la meciul cu Anderlecht. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a fost impresionat de eforturile unui jucător la meciul cu Anderlecht din grupele Conference League.

Mihai Stoica îl laudă pe Andrea Compagno după meciul cu Anderlecht: „Cred că a bătut toate recordurile unui număr 9”

FCSB are un nou Bănel Nicoliță care ară terenul de la un cap la altul! Managerul general al FCSB a dezvăluit la Orange Sport ce a reușit să facă atacantul Andrea Compagno la meciul cu Anderlecht: „Surpriza este alta, ce a putut să facă Andrea Compagno în a doua parte a meciului. Cred că a bătut toate recordurile unui număr 9 în ceea ce privește distanța parcursă. 6,6 km. E imens!”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica l-a comparat pe Compagno cu unul dintre cei mai mari atacanți din Europa: „Mi se pare… Nu știu dacă am întâlnit așa ceva. Poate doar Thomas Muller a mai făcut așa ceva, dar el nu era atacant veritabil”.

Meme Stoica i-a luat apărarea lui Bogdan Rusu, pe care Gigi Becali vrea să îl dea afară„Nu o să vorbesc niciodată despre jucători despre meci, să îi critic. Rusu nu că nu ar fi vrut, dar asta e capacitatea lui de efort. Conform datelor noastre a alergat 5,5 kilometri. E foarte bine pentru un atacant”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, scandalizat după ce FCSB-ului i s-a refuzat un penalty cu Anderlecht: „N-ai cum să nu vezi”

FCSB trebuia să primească un penalty în minutul 30 al meciului cu Anderlecht, când Joyskim Dawa a fost tras în careu de portarul belgienilor. Arbitrul austriac nu a acordat unsprezece metri și i-a dat un cartonaș galben lui Darius Olaru pentru proteste.

„M-am dus la al patrulea oficial, se uita aşa… N-ai cum să nu vezi. Acolo au fost lupte, wrestling. Ce ar fi trebuit să mai facă?”, a mai explicat Mihai Stoica pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Nicolae Dică se află pe locul 13 în SuperLiga cu doar opt puncte după 8 meciuri și are nevoie mare de victorie în meciul cu Universitatea Craiova.

Antrenorul FCSB-ului a luat decizia să odihnească nu mai puțin de patru titulari la meciul cu Anderlecht, iar căpitanul Florinel Coman nu a jucat niciun minut cu belgienii.

ADVERTISEMENT

FCSB mai are însă două restanțe cu FC Botoșani și CFR Cluj și ar putea să mai urce în clasamente și să recupereze ecartul față de echipele din fruntea clasamentului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,44 este cota pentru „1 solist sau peste 2,5 goluri” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT