Sport

“Cine este cel mai bun jucător român al anului?” Răspuns elegant al lui Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a răspuns elegant în momentul în care a fost întrebat despre cel mai bun jucător român al anului.
28.12.2023 | 00:05
Cine este cel mai bun jucator roman al anului Raspuns elegant al lui Razvan Burleanu
Răzvan Burleanu a avut un răspuns elegant când a fost întrebat despre cel mai bun jucător român al anului. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Răspuns elegant al lui Răzvan Burleanu în momentul în care a fost întrebat cine este cel mai bun jucător român al anului. Naționala României de fotbal s-a calificat la Campionatul European 2024, iar președintele Federației Române de Fotbal i-a felicitat pe jucători.

“Cine este cel mai bun jucător român al anului?” Răspuns elegant al lui Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu a avut meritele sale pentru calificarea echipei naționale de fotbal a României la Campionatul European 2024. Președintele FRF s-a ferit să răspundă cu un nume atunci când a fost întrebat cine este „tricolorul” anului.

ADVERTISEMENT

Oficialul de la Casa Fotbalului a amintit o listă de jucători care s-au făcut remarcați în drumul României spre Euro 2024. „Cel mai bun jucător al anului este grupul de la echipa naţională. Îmi este imposibil să remarc un singur fotbalist.

Cum aş putea face asta? Cum aş putea să aleg între intervenţiile lui Moldovan şi cursele minunate ale lui Raţiu? Sau între intervenţiile la sacrificiu ale lui Burcă sau Drăguşin şi efortul interminabil al lui Bancu?

ADVERTISEMENT

„Îmi este imposibil să aleg între strălucirea lui Ianis Hagi și execuțiile lui Alibec”

Sau precizia de chirurg a paselor lui Moruţan şi sufletul echipei naţionale, Nicolae Stanciu? Sau strălucirea lui Ianis Hagi? Sau oportunismul lui Puşcaş? Viteza lui Mihăilă? Execuţiile lui Alibec? Şi tot aşa… 

Este imposibil să aleg un singur jucător. Dar cred că acum cu toţii putem spune, fără niciun dubiu, că performanţa anului în fotbalul românesc este calificarea la EURO 2024”, a declarat Răzvan Burleanu, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, laude pentru toți sportivii români: „Cei mai importanți rămân copiii noștri”

Răzvan Burleanu a ținut să-i felicite și pe cei care practică un alt sport în afară de fotbal. De la înotători, până la jucătorii naționalei de minifotbal, care a devenit campioană mondială în 2023, Răzvan Burleanu a avut doar cuvinte de laudă.

„Referitor la cei mai buni sportivi ai anului 2023, exceptând fotbalul, ştiu că am avut rezultate foarte bune la tenis de masă, haltere, lupte, canotaj şi kaiac-canoe, dar felicit şi echipa naţională de minifotbal care este campioana mondială.

ADVERTISEMENT

A fost o mândrie pentru toţi românii! Totodată, trebuie să ne uităm cu mare încredere şi către înotătorii noştri care au un mare potenţial.

Dincolo de toate rezultatele sportive, cei mai importanţi câştigători rămân copiii noştri, băieţi şi fete, care în 2023 au ales să facă orice sport, fie de plăcere, fie chiar pentru performanţă”, au fost cuvintele lui Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT