Sport

Cine îl poate înlocui cu brio pe Andrei Cordea la FCSB: „Văd o mutare naturală. Sunt jucători pe același post”

Andrei Cordea (23 de ani) e aproape de un transfer, iar Ilie Dumitrescu e de părere că Gigi Becali ar trebui să îl lase să plece.
06.01.2023 | 10:41
Cine il poate inlocui cu brio pe Andrei Cordea la FCSB Vad o mutare naturala Sunt jucatori pe acelasi post
2 milioane de euro e cota lui Andrei Cordea. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că FCSB a primit o ofertă de trei milioane de euro pentru Andrei Cordea de la o echipă din Germania, iar Ilie Dumitrescu e de părere că Gigi Becali ar trebui să îi dea drumul.

Ilie Dumitrescu știe cine îl poate înlocui pe Cordea la FCSB: „Îl ai acolo pe Miculescu, s-a investit foarte mult în el”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația lui Andrei Cordea. „Mister” crede că Andrei Cordea poate fi înlocuit cu brio de David Miculescu.

ADVERTISEMENT

„Văd o mutare naturală. Sunt jucători pe același post. Îl ai acolo pe Miculescu, s-a investit foarte mult în el, asta ar fi o mutare inteligentă”.

Fostul antrenor e de părere că Andrei Cordea a fost numărul unu în acest sezon și ar merita să fie recompensat cu un transfer: „Cordea a fost cel mai bun jucător de la FCSB, a fost într-o formă foarte bună. Eu cred că trebuie să plece Cordea, dacă se poate”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea a reușit opt goluri și pase decisive în 30 de meciuri pentru FCSB și este evaluat conform Transfermarkt la două milioane de euro. Mijlocașul mai are contract cu vicecampioana României până în vara lui 2025.

Rică Neaga a confirmat negocierile cu cei de la Augsburg pentru Cordea: „Sperăm să ajungem la un numitor comun”

Adrian Neaga, impresarul lui Andrei Cordea, a făcut dezvăluiri despre transferul lui Andrei Cordea: „Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultimul timp și dânsul a lăsat ceva din bani.

ADVERTISEMENT

Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei. 

Anul 2022 cred că a fost anul lui. E un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, a mai spus fostul atacant pentru Sport.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Neaga a intervenit la Gigi Becali pentru David Miculescu: „Am avut câteva discuții”

Adrian Neaga i-a luat apărarea lui David Miculescu și e de părere că forma bună a lui Andrei Cordea l-a ținut pe loc pe cel mai scump transfer al FCSB: „Am avut câteva discuții și cu Gigi (n.r.- Becali) referitoare la el, când era în pasa aceea mai dificilă, și i-am spus că aceeași perioadă am avut-o și eu la Steaua. Toți jucătorii care vin din provincie au nevoie de o perioadă de acomodare.

El a avut și ghinionul să fie pe post cu Andrei Cordea, cel mai bun jucător al campionatului, dar încet-încet a intrat, a avut mai multe minute și cred că în viitorul apropiat se va impune la Steaua (n.r.- FCSB)”, a mai explicat Rică Neaga.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT